Horoskop 17.12.2012

» Posted by on Dec 17, 2012 in December, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Horoskop 17.12.2012

Dnevni horoskop – ponedeljek, 17.12.2012

OVEN:

Ovni boste danes preveč jasno in glasno razlagali svoje mnenje. Pazite, da ga boste izražali na način, ki ne bo boleč za druge. Vezani ovni boste imeli danes kar naporen dan, saj vas čakajo nesporazumi s partnerjem. Samski ovni se danes posvetite staremu prijatelju, pojdite na sprehod z njim, pogovor s to osebo vam bo zelo dobro del.

Ljubezen 2

 

BIK:

Samski biki se boste preveč posvečali novim prijateljstvom, zaradi česar boste zapostavili osebo, ki bi si resnično zaslužila vašo pozornost. Razmislite, kdo vam pomeni več. Vezani biki pa boste danes nenavano ljubosumni, čeprav ne boste imeli razloga za to. Umirite se, partnerju raje povejte, koliko vam pomen, boste videli, da nimate razloga za skrbi.

Ljubezen 3

 

DVOJČKA:

Dvojčki, ki ste samski boste danes polni energije, zaradi česar boste kar žareli. Nekomu boste dali obljubo, zato jo držite. Dvojčkom, ki ste že v razmerju, pa bo dan naklonjen, da se s partnerjem posvetita drug drugemu in ponovno zanetita iskrico med vama. Zadnje čase sta se namreč kar malo preveč zapostavljala. Izkažita si čustva, čas je za to.

Ljubezen 6

 

RAK:

Vezani raki danes dobro poslušajte partnerja, saj vam bo na vsak način želel nekaj dopovedati. V kolikor ne bosta našla skupnega jezika vaju čakajo naporni dnevi. Samske rake pa čaka danes presenečenje, vendar bodite previdni, predno se preveč vznemirite. Lahko bo to presenečenje bolj neprijetno. Vse skupaj vzamite malce z rezervo.

Ljubezen 3

 

LEV:

Samski levi danes odprite oči, ker imate izredno naklonjen dan za nova poznanstva in morda tudi kaj več. Poskrbite, da se boste dobro počutili in pojdite ven. Vezani levi pa pripravite presenečenje za vaše boljše polovice. Vsekakor tega ne bodo pričakovali in zagotovo se bo večer razvil v želeni smeri. Bodite romantični in iznajdljivi.

Ljubezen 6DEVICA:

Vezane device se danes posvetite partnerju in njegovim problemom. Hvaležen vam bo za vašo pozornost, poleg tega pa je veliko lažje rešiti težave v dvoje. Sebe postavite na drugo mesto enkrat za spremembo. Samske device pa bodo danes bolj vodila čustva in veliko misli boste posvečali bivšemu partnerju. Je to res najboljše za vas? Razmislite.

Ljubezen 4

 

TEHTNICA:

Tehtnice, ki imate partnerja, bodite pozorni danes predvsem na vajin materialni položaj, saj se lahko zapleteta v prepir zaradi povsem nepomembnih stvari. Samske tehtnice pa si danes vzamite kakšno urico ali dve le zase. Zelo dobro vam bo delo, da se rešite svojih problemov. Naredite nekaj dobrega zase, pojdite na sprehod ali preberite dobro knjigo.

Ljubezen 2

 

ŠKORPIJON:

Samski škorpijoni boste danes pritegnili pozornost nekoga, kogar ne poznate prav dobro. S svojo energijo boste prav zanimivi za zunanje opazovalce in prav godilo vam bo. Vezani škorpijoni pa boste morali danes nuditi oporo vašim partnerjem. Sami se jim ponudite, da namesto njih skuhate kosilo ali pa naredite kakšen opravek. Partner vam bo hvaležen.

Ljubezen 5

 

STRELEC:

Strelci, ki ste v fazi iskanja svoje boljše polovice, dan vam ni najbolj naklonjen za ljubezenske podvige. Raje se osredotočite nase in na svoje potrebe. Strelci, ki ste že v partnerskem odnosu pa danes ne boste našli skupnega jezika z vašim partnerjem. Boljše je, da se izogibate vsem vrstam resnih pogovorov, saj ne bosta prišla do konstuktivnega zaključka.

Ljubezen 1

 

KOZOROG:

Samskim kozorogom bodo danes v ospredju prijatelji, svoja romantična čustva pa boste malce potisnili na stran. To je tisto, kar vas dela odlične prijatelje. Vezani kozorogi pa boste imeli nekaj težav s poslušanjem partnerja. Nikakor se ne boste mogli osredotočiti na temo pogovora, zato bo vaš partner kar malce užaljen. Pojasnite mu, da razlog za vaš stres ni v njem.

Ljubezen 2

 

 

VODNAR:

Vezani vodnarji se boste danes ubadali z mislijo, kam vodi vajin odnos. Nekaj časa boste razmišljali pozitivno, potem pa vas bo prevzel dvom in strah. O svojih strahovih se pogovorite s partnerjem, sami ne boste mogli rešiti ničesar. Samske vodnarje pa čaka bolj dolgočasen dan na področju ljubezni. Boljše bo, če se odpravite s prijateljem v kino.

Ljubezen 2

 

RIBI:

Ribe, ki imate partnerje, boste danes načele njihove živce, saj boste kar naprej spreminjale želje, kaj bi radi počeli. Raje prepustite partnerju, da se odloči, saj z vašim odločanjem danes ne bosta prišla daleč. Samske ribe pa izkoristite dan za vaš hobij. Tam boste spoznali neko zanimivo osebo, ki ima rada enake stvari kot vi. Nikoli ne veste v kaj se lahko to razvije!

Ljubezen 3