Horoskop 18.12.2012

» Posted by on Dec 18, 2012 in December, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Horoskop 18.12.2012

Dnevni horoskop – torek, 18.12.2012

OVEN:

Danes se vezanim ovnom ne bo dalo kaj veliko ukvarjati s svojimi partnerji, saj boste začeli ugotavljati, da se preveč razdajate in jih boste postavili na drugi tir. Zaradi tega se bo vaš partner počutil zapostavljeno. Samski ovni pa se danes raje malo držite nazaj, saj lahko s svojim komentarjem koga prizadanete. Dan raje izkoristite za razmišljanje o svojih napakah, ovni.

Ljubezen 2

 

BIK:

Vezani biki boste danes precej nezadovoljni z vašim odnosom. Kar naprej boste iskali napake v partnerju, s čimer pa boste izzvali prepir med vama. Včasih je boljše določene stvari zadržati zase. Biki, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste imeli dan naklonjen za navezovanje novih stikov, saj bo zmožnost vaše komunikacije na vrhuncu. Izkoristite današnji dan.

Ljubezen 3

 

DVOJČKA:

Tako vezani, kot tudi samski dvojčki, boste danes hoteli preživeti nekaj več časa sami s seboj, vendar vam ne bo šlo ravno najboljše. Vezanim dvojčkom bo partner predlagal, da se skupaj kam odpravita. Če vam ne bo do družbe, to lepo obrazložite. Samski dvojčki pa boste danes v središču pozornosti znancev in morda tudi vaše simpatije. Pazite na svoje reakcije.

Ljubezen 3

 

RAK:

Danes boste raki nagnjeni k temu, da boste sledili toku dogajanja. Zadovoljstvo in harmonija bosta v ospredju. Zato je dan zelo naklonjen tako vezanim, kot tudi samskim rakom. Vezani se posvetite partnerju, skupaj preživita dan, oba se bosta počutila izvrstno. Samski raki pa se danes predajajte užitkom, ne glede na to, ali bo to preživljanje doma s knjigo ali pa v družbi koga drugega.

Ljubezen 6

 

LEV:

Levi ste se znašli v zelo čustvenem obdobju. Vezani levi boste od partnerja pričakovali, da vas razvaja in neguje. In to dajte partnerju tudi jasno vedeti, ustregel vam bo v vaših željah. Samski levi boste občutili potrebo po tem, da se dokažete ostalim, zato boste prišli na dan z idejo, da organizirate druženje. Za vas bo to več stresa, kot užitka, zato raje dvakrat razmislite.

Ljubezen 3

 

DEVICA:

Ljubezensko področje bo za device danes na drugem mestu. Preveč boste pod vplivom čustev drugih ljudi ali dogodkov,  zato se boste težko osredotočili na sebe in svoje potrebe. Vezane device se zato raje prepustite partnerju, ki bo danes želel le najboljše za vas. Samske device pa oblečite nekaj, v čemer se boste počutile naravnost odlično in pojdite v družbo.

Ljubezen 3

 

TEHTNICA:

Tehtnice boste danes z največjim veseljem izkazovale ljubezen in hvaležnost vsem okoli vas. Vezane tehtnice boste prijetno presenetile svoje partnerje s temi čustvenimi izlivi, kar vam bodo partnerji povrnili. Samske tehtnice pa uživajte v dobri družbi, ki se vam bo ponudila tekom dneva. Nekdo v vaši bližini vas bo opazoval, zato imejte odprte oči!

Ljubezen 5

 

ŠKORPIJON:

Današnji dan boste škorpijoni porabili predvsem za to, da boste prevrednotili svoje odnose in razmerja. Vezani škorpijoni boste ugotovili kaj pri partnerju vas privlači in kaj moti, to pa boste delili tudi s partnerjem. Pazite na pravilno izbiro besed, da se ne zapleteta v prepir. Samski škorpijoni pa boste razmišljali o preteklosti in pretelih razmerjih. Ugotovili boste, da ste morda tudi vi  napravili kakšno napako.

Ljubezen 3

 

STRELEC:

Strelcem se bodo danes misli neprestano spreminjale. Vezani strelci boste neizmerno uživali današnji dan, če ga boste preživeli s partnerjem, saj boste polni zabavnih idej. Pustite, da otrok znotraj vas ponovno pride na plan. Samski strelci pa se boste malce pretvarjali, da boste napravili vtis na vašo simpatijo. Ni vedno dobro, da se pretvarjate zaradi naklonjenosti drugih.

Ljubezen 5

 

KOZOROG:

Vezane kozoroge bo danes strah soočenja s partnerjem, saj vas bo navdajal nek negativen občutek. Zadeve še zdaleč niso tako zakomplicirane, kot jih vidite vi, zato se le normalno pogovorite s partnerjem. Samski kozorogi pa izkoristite današnji dan, da naredite nekaj, kar ste nameravali že dolgo časa, vendar nikoli niste imeli časa. Zanimiv dan je pred vami.

Ljubezen 3

 

VODNAR:

Pozornost samskih vodnarjev bo danes pritegnila oseba, ki bo precej nenavadna za njihov okus. Nikar ne razmišljajte o svojih kriterijih, pač pa se prepustite novemu poznanstvu. Vezani vodnarji pa se boste danes osredotočili na komunikacijo s partnerjem in ugotovili boste, da imate še veliko več skupnega, kot ste mislili do sedaj.

Ljubezen 5

 

RIBI:

Danes se bodo na vas obračali vsi, ki bodo potrebovali pomoč, pa naj bo to partner, družina ali prijatelji. Zaradi tega ne boste imeli časa razmišljati o svojih problemih. Vezane ribe boste brez problema rešile težave partnerja, za kar vam bo zelo hvaležen. Samske ribe pa lahko danes pričakujete presenečenje s strani osebe, ki vam zelo veliko pomeni.

Ljubezen 6