Horoskop 19.12.2012

» Posted by on Dec 19, 2012 in December, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Horoskop 19.12.2012

Dnevni horoskop – sreda, 19.12.2012

OVEN:

Vezani ovni boste danes precej vznemirjeni zaradi vašega odnosa. Želeli boste še več od partnerja, vendar pa je boljše, da za nekaj dni zadržite te občutke zase. Samske ovne čaka naporen dan, kar naprej boste imeli občutek, da vam nekaj manjka, vendar še sami ne boste vedeli kaj. Zvečer vas čaka nekaj bolj prijetnega, saj vas bo poklical nekdo, od kogar že dolgo niste slišali glasu.

Ljubezen 4

 

BIK:

Danes boste precej zasanjani, biki. Včasih je dobro, da se prepustite sanjarjenju, vendar naj vas ne odnese predaleč. Samski biki boste imeli previsoke kriterije, ki jih danes ne bo mogel doseči nihče. Vezani biki boste morali partnerju dati možnost, da vam nekaj pojasni. Zaradi vaše zasanjanosti se vam ne bo ljubilo pogovarjati, vaš partner pa bo užaljen.

Ljubezen 1

 

DVOJČKA:

Vezane dvojčke bo danes partner preveč omejeval, imeli boste celo občutek, da vam ukazuje, čemur se boste hoteli zoperstaviti. Raje povejte na lep način, da vas moti njegova ukazovalnost. Samske dvojčke bodo znali razočarati prijatelji, kar jih bo privedlo do nekih novih poznanstev, kar bi se kasneje lahko razvilo v nekaj več. Vasaka stvar je za nekaj dobra, pravijo.

Ljubezen 2

 

RAK:

Vezani raki poskusite najti ravnotežje med vami in vašim partnerjem. Morali boste upoštevati tudi partnerjeve želje in vikend, ki je pred vama, bo zelo lep. Samskim rakom pa se bo ponudila priložnost, da danes zvečer zaidejo v neko bolj nepoznano družbo. Dobro bi bilo, da povabilo izkoristite, samski raki, kajti nikoli ne veste, kaj vas čaka za naslednjim vogalom.

Ljubezen 6

 

LEV:

Levi zadnje čase niste najboljše razpoloženi, misli vam konstantno uhajajo nekam daleč. Zaradi svoje zamišljenosti samski levi niste opazili, da vas nekdo opazuje od daleč, vendar se vam ne upa približati. Malce odprite oči! Vezani levi pa boste morali popestriti vaše življenje, nekaj več dogajanja in akcije, pa boste videli, da bo vajin odnos ponovno zaživel.

Ljubezen 3

 

DEVICA:

Device bodite previdne, komu boste zaupale svoje skrivnosti. Vezane device ste nagnjene k temu, da  zelo dobro opazujete in zaznate tudi najmanjše podrobnosti. Danes vam bo to prišlo še kako prav, saj boste s pomočjo opazovanja naredili pozitivno spremembo v vajinem odnosu. Samske device izkoristite današnj dan, saj je eden izmed boljših v tem mesecu na vašem ljubezenskem področju!

Ljubezen 6

 

TEHTNICA:

Skrajni čas je, da se malce umirite in si oddahnete, tehtnice. Vezane tehtnice pazite, kako boste svoje nestrinjane pokazale partnerju. Na splošno vam je všeč, kam vodi odnos, vendar vas določene zadeve motijo in to boste razkrili danes. Dajte partnerju vedeti, da to ni konec, pač pa zgolj pogovor. Samske tehtnice boste danes ponovno občutile metuljčke v trebuhu, v kolikor boste pustili zanimivemu neznancu, da pristopi do vas.

Ljubezen 3

 

ŠKORPIJON:

Danes boste škorpijoni zelo hudomušno razpoloženi in kar naprej se boste šalili. In prav je tako, kajti to bo pritegnilo pozornost nekoga v vaši bližini. Samski škorpijoni izkoristite dan, da pokažete svojo zabavno in odprto plat. Vezani škorpijoni boste imeli v tem dnevu veliko možnosti, da se pogovorite s partnerjem o vajini skupni prihodnosti. Le odprite se partnerju, boste videli, da bodo vaše ideje padle na plodna tla.

Ljubezen 5

 

STRELEC:

Samski strelci, če se boste danes odločili ogovoriti simpatijo, potem boste morali v to vložiti veliko več truda, kot ste navajeni. Razmislite, če si sploh želite kaj drugega, kot imate sedaj, kajti samsko življenje vam prav ustreza. Vezani strelci pa za danes pustite, da vas vodi partner in naj se partner odloča, kaj bosta danes počela. Pustite se presenetiti!

Ljubezen 2

 

KOZOROG:

Danes je za vezane kozoroge naravnost popoln dan, da se ponovno povežete s svojimi partnerji. Z mislimi ste na trdnih tleh in točno veste, kaj si želite. Pogovorite se o tem s partnerjem. Samski kozorogi pa se boste morali danes kar potruditi, če boste želeli kakšno novo poznanstvo ali kaj dogajanja. Dan vam namreč ne prinaša kakšnih posebnosti na področju ljubezni.

Ljubezen 3

 

VODNAR:

Vodnarji, nikar ne dvomite v svojo privlačnost! Prav danes boste namreč oddajali neko posebno energijo, zaradi katere boste še posebno privlačni. Vezani vodnarji se boste spopadali z vprašanjem, če je med vama s partnerjem vse v redu. Sami ne boste našli odgovora na to vprašanje, zato vprašajte partnerja. Samski vodnarji, če niste prepričani, kako naprej, se obrnite na prijatelje. Zato pa so tam.

Ljubezen 4

 

RIBI:

Malce zadržite svojo nemirno naravo, ribe. Sprostite se in prepustite vajeti drugim. Tisti, ki ste v odnosu, se boste znašli na točki, ko se boste spraševali o vajinem razmerju. Zaupajte svoji presoji, ne vpletajte drugih v to. Samske ribe pa imate trenutno obdobje zelo naklonjeno za vse vrste odnosov. Če nekdo potrebuje pomoč, mu jo ponudite, to bo prineslo nekaj dobrega tudi vam.

Ljubezen 3