Horoskop 20.12.2012

» Posted by on Dec 20, 2012 in December, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Horoskop 20.12.2012

Dnevni horoskop – četrtek, 20.12.2012

OVEN:

Tako samski, kot tudi vezani ovni, se boste preveč posvečali okolici in ostale boste spraševali za nasvet. Raje poslušajte svojo notranjost. Ne računajte na to, da bodo drugi reševali vaše težave, še posebno pa ne težave v vašem partnerskem odnosu, ki bodo danes v ospredju. Samski ovni bodite bolj odkriti, če vam je nekdo všeč, naj vas ne bo strah narediti prvega koraka.

Ljubezen 2

 

BIK:

Danes boste z največjim veseljem preživeli čas z družino oziroma s partnerjem. Počutili se boste zaželene, kar boste vezani biki pripisali vašemu partnerju in se mu boste tudi odkupili za to. Samskim bikom se danes kaže dogajanje na področju ljubezni. Če boste slučajno začeli zvezo na ta dan, bo ta odnos nenavadno intenziven. Pri vsem tem pa ne smete pozabiti tudi na kanček romantike.

Ljubezen 4

 

DVOJČKA:

Današnji dan bo predvsem v znamenju nihanja razpoloženja. En trenutek boste polni energije in zanosa, že naslednji trenutek pa lahko postanete otožni. Poskusite se ogniti tem nihanjem, in sicer tako, da najdete notranje veselje. Vezani dvojčki lahko to najdete s pomočjo partnerja, samski pa izkoristite simpatijo in navežite z njo stik, kar vas bo navdalo z novo energijo.

Ljubezen 3

 

RAK:

Vaš dom je danes pravi prostor za vas. Ne glede na to, ali boste čas preživeli sami, s partnerjem ali družino. Če se boste počutili malce osamljene, pokličite nekoga od bližnjih za družbo, vendar bo tako samskim, kakor tudi vezanim rakom danes bolj odgovarjala samota. Nič ni narobe, če si občasno zaželite nekaj miru in tišine. To potrebujete, da si spočijete od vsakodnevnih stresov.

Ljubezen 2

 

LEV:

Vezanim levom bo nekaj preglavic delal partner, ki bo prevzel pobudo in sprejemal odločitve namesto vas. Nikar se ne razburjajte, pač pa dajte partnerju vedeti na miren način, da vam to ne ugaja. Ne iščite prepira, ker se lahko konča slabo za oba. Samski levi pa boste na vsak način želeli doseči zadan cilj, vendar boste povsem brez taktike. Počasi se daleč pride, zato ne prehitevajte dogodkov.

Ljubezen 3

 

DEVICA:

Danes se boste posvečali najmanjšim malenkostim, ki dejansko ne bodo imele pomena za vas, lahko pa vas privedejo do prepirov. Zatrite to svojo prefektcionistično naravo. Samske device čaka naporen dan, zaradi obremenitev na drugih področjih lahko trpi čustveno področje. Vezane device pa ne boste imele kaj veliko energije za partnerja, tako da je boljše, da si vzamete dan zase.

Ljubezen 1

 

TEHTNICA:

Danes boste tehtnice sposobne vse postoriti same. Vezanim tehtnicam to prinaša nekaj nezadovoljstva s strani partnerjev, saj se bodo počutili povsem nepotrebne. Zato jim dajte vedeti, da vam je v veselje postoriti kaj namesto njih, da to počnete iz ljubezni. Samske tehtnice pa bodo s svojo samozavestjo pritegnile pozornost nasprotnega spola, tako da vse opravljajte z nasmehom na ustnicah.

Ljubezen 6

 

ŠKORPIJON:

Škorpijoni, danes pazite, da se ne boste prepuščali toku dogajanja. Vse bo potrebno splanirati v naprej, drugače se bodo vaši načrti križali. Vezanim škorpijonom to lahko prinese zamero s strani partnerja. Samski škorpijoni pa boste morali danes zatreti svojo trmo, le tako boste dali možnost nekomu v vaši bližini, da se vam približa. Če boste preveč svojeglavi, se vam priložnost lahko izmuzne.

Ljubezen 4

 

STRELEC:

Izogibajte se impulzivnim reakcijam. Samski strelci boste danes malce razočarani, saj ne boste dosegli kar ste si zadali. Na uresničitev želja boste morali počakati še nekaj časa. Vezani strelci pa bodite pozorni tudi na partnerjeve želje. Niste sami v odnosu, zato poslušajte partnerja in mu občasno poskusite ugoditi. Boste videli, da se vam bo izplačalo, saj vam bo partner to povrnil dvojno.

Ljubezen 3

 

KOZOROG:

Oddajali boste izredno pozitivno energijo, kar bo olajšalo stike z ostalimi. Samski kozorogi boste tako najbolj opazni pri nasprotnem spolu. Vezanim kozorogom pa to lahko prinese nekaj težav, saj bi se znala neka oseba zanimati za vas veliko bolj, kot to ugaja vašemu partnerju. Takoj na začetku je potrebno postaviti meje, tako se boste ognili konfliktom.

Ljubezen 5

 

VODNAR:

Dan bo zelo pester za vas, izredno veliko bo dogajanja in občutek boste imeli, da nimate vseh niti v rokah. Vezani vodnarji prosite partnerja za pomoč, naj vam ne bo težko priznati, da ne zmorete vsega sami. Samskim vodnarjem pa bo danes zelo težko navezati stile z drugimi, ker bodo preveč zaposleni s svojimi težavami. Ljubezen bo danes na drugem mestu.

Ljubezen 2

 

RIBI:

Vezane ribe boste imele občutek, da vam partner nekaj prekirva oziroma, da vam ne pove vsega, kar bi se zadevalo vas. Nikar se ne kujajte, pač pa partnerja soočite s svojimi opažanji. Samske ribe imejte odprte oči, nekdo se bo na vse pretege trudil, da bi pritegnil vašo pozornost. Izkoristite priložnost in dajte osebi priložnost, da jo spoznate, obrestovalo se vam bo!

Ljubezen 4