Horoskop 21.12.2012

» Posted by on Dec 21, 2012 in December, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Horoskop 21.12.2012

Dnevni horoskop – petek, 21.12.2012

OVEN:

Danes bodo vaša čustva bolj hladna in oddaljena. Vezanim ovnom lahko to prinese nekaj težav, saj se bo partner začel spraševati, kaj je narobe. Poskrbite, da ne boste svoje jeze znašali nad partnerjem. Samski ovni pa si vzamite čas zase, ni nujno, da sprejmete vsako povabilo na zabavo ali druženje. Odločite se tako, kot se počutite, ne glejte na to, da ugodite ostalim. 

Ljubezen 3

 

BIK:

Vezani biki boste danes imeli priložnost, da ponovno ocenite odnos, ki ga imate in ugotovite, če vam kaj ni všeč. V to vključite tudi partnerja in se o tem odkrito pogovorita. Nihče ne bo  užaljen. Tistim, ki trenutno uživate samski stan, pa bo dan naklonjen, da razbijete rutino, v kateri preživljate vsak dan in si malce popestrite dogajanje. Z lahkoto boste dosegli notranje ravnovesje.

Ljubezen 5

 

DVOJČKA:

Danes se vam bodo porajale pozitivne ideje in občutki. Prevzamite pobudo za akcijo in dosegli boste nekaj, kar ste si že dolgo želeli. Vezani dvojčki delite svoje ideje z vašim partnerjem, ki vam bo nudil podporo. Samski dvojčki pa se ne ozirajte na kritike bližnjih, temveč zaupajte vase in v svoje ideje. Vaše pozitivno vedenje vas dela še bolj priljubljene pri nasprotnem spolu.

Ljubezen 4

 

RAK:

Vezani raki bodite bolj odkriti do partnerja in mu povejte, kaj hočete od njega. Svoje potrebe boste morali postaviti pred partnerjeve, pa čeprav se to sliši malo egoistično. Raki, ki ste še samski, boste morali prav tako bolj začeti gledati nase in na svoje potrebe. V kolikor vam nekaj ni prav, se ne podrejajte, pač pa jasno pokažite, kaj vas muči. Le tako boste dosegli kar želite pri simpatiji.

Ljubezen 3

 

LEV:

Danes boste tako vezani, kakor tudi samski levi zelo čustveni. Ti čustveni izbruhi bi lahko načeli partnerski odnos pri vezanih levih, samski levi pa bi lahko s svojim vedenjem odgnali simpatijo. Zato pazite, da ne boste reagirali preveč burno, saj bo to imeli za vas negativne posledice. Boljše bo, da se za danes odmaknete od ostalih in preživite ta čas s knjigo ali dobrim filmom.

Ljubezen 1

 

DEVICA:

Vezane device se boste morale odkupiti za neko neumnost, ki ste jo naredile. Z besedami ne boste prišli daleč, zato raje uporabite kakšno prijazno geste, rožice ali čokolada bi lahko opravili to nalogo. Pokažite partnerju, da ga cenite. Samske device pa zaupajte svojim notranjim občutkom, ki vam narekujejo kaj narediti v naslednjem koraku glede simpatije.

Ljubezen 3

 

TEHTNICA:

Odnosi z vsemi ljudmi okoli vas bodo danes harmonični in v ravnotežju. Dan vam bo naklonjen za preživljanje časa s prijatelji ali pa partnerjem, tako da ga le dobro izkoristite. Samske tehtnice se raje posvetite prijateljem, na področju ljubezni ne bo kakšnih posebnih preobratov danes. Vezane tehtnice pa poskrbite, da boste maksimalno uživale dan s partnerjem.

Ljubezen 3

 

ŠKORPIJON:

Danes se vam obeta neko novo poznanstvo, ki vam bo v kasnejših dneh prineslo veliko priložnosti na področju ljubezni. Samski škorpijoni boste želeli biti opaženi s strani vaše simpatije, vendar bo potrebno za to tudi kaj narediti. Razmislite, kako boste pritegnili pozornost. Vezani škorpijoni pa imate pred seboj ugoden dan, saj bo razumevanje s partnerjem na visokem nivoju.

Ljubezen 5

 

STRELEC:

Samski strelci prevzamite pobudo in končno povabite na zmenek svojo simpatijo. Če boste le čakali, potem ne bo nikoli prišlo do premika naprej. Tvegajte, izgubili ne boste ničesar. Vezani strelci pa boste danes partnerja soočili z nekim problemom, ki vam je že lep čas hodil po glavi. Pazite, da ne boste preveč napadalni, lepa beseda lepo mesto najde.

Ljubezen 4

 

KOZOROG:

Vaši občutki in čustva se bodo danes križali. Nekaj časa boste veseli, nato pa vas lahko neka malenkost popolnoma potre. Naučite se kontrolirati svoje občutke, drugače bo vaše sporazumevanje in komunikacija z okolico slaba. Še posebno previdni bodite vezani kozorogi, saj bi lahko izzvali prepir. Samski kozorogi pazite, da ne boste prizadeli koga po nepotrebnem.

Ljubezen 2

 

VODNAR:

Tisti, ki ste še samski in si želite spoznati nekoga, se vam prav danes lahko uresniči želja, saj boste naleteli na nekoga, kogar niste videli že lep čas. Izkoristite priložnost in to osebo povabite na kavo, to bo obrodilo sadove. Vezani vodnarji bodite pozorni, da ne boste zapostavljali prijateljev na račun partnerja. Morali boste uskladiti vsa področja vašega življenja, drugače bi lahko nekdo bil jezen na vas.

Ljubezen 4

 

RIBI:

Vaša čustva bodo danes bolj zadržana in hladna, zato ne bodite presenečeni, če boste dobili hladen odziv okolice, ko boste potrebovali pomoč. Ribe, ki ste v partnerskem odnosu, ne jemljite vsega tako resno, malce se sprostite in bolj boste uživali v družbi partnerja. Samske ribe pa si vzamite čas zase, saj še sami ne boste vedeli, od kje prihajajo ta hladna čustva.

Ljubezen 2