Bik

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Bik

21.4. – 20.5.

Avgust

Domače življenje bo zelo optimistično, še posebej, ko Merkur, komunikator, obrne direktno, v Levu, v vaši 4. hiši, 8. Avgusta. Sledi mu Polna Luna v istem delu vaše karte, 17. Avgusta. Vse te pozitivne energije lahko uporabite za ureditev ali preureditev doma. Morda prebrskajte svojo omaro in podarite, prodajte ali vrzite stran vso kramo, ki se je nabrala, ali pa jo je nabral vaš partner.

Avgust se začne s Polno Luno, v trmastem Levu, 1. Avgusta. Ta Lunina aktivnost vas lahko spremeni v nekoga, ki išče pozornost in se žene za nečem. Vaša Lunarna energija se nahaja v Vodnarju in vaši 10. hiši, poravnana z Jupitrom, zato lahko sproži kako konkretno povišnico ali priznanje za dobro opravljeno delo. Prav tako boste opazili, da so se dolga leta trdnega dela in truda, končno obrestovala in da ste vi in vaš trud resnično cenjeni. Uživajte v spodbudi vaše samozavesti, medtem ko praznujete z najdražjimi. Pozorni bodite le na ljubosumne sodelavce in ljudi, ki niso ravno navdušeni nad vami.

Težave v partnerskih odnosih in mehanskih stvareh lahko ta mesec zopet priplavajo na površje, z vašim vladarjem Venero, ki se premakne v Raka, 7. Avgusta, na zadnji dan retrogradnega Merkurja. Prav tako so možne neprijetnosti pri potovanjih. Prepričajte se da imate v avtu dovolj goriva, da niste na zadnjih rezervah. Enak časovni okvir bi lahko prinesel tudi povečano frustracijo in vprašanja na delovnem področju. Olajšajte si situacijo s sprehodom v času malice ali s popoldansko telovadbo, tako boste dobili svež pogled na situacijo in ko dobite svež pogled na stvari, ne govorite o tem s sodelavci…saj bo le ta pogovor zaokrožil hitreje kot email.

Za vas ni hujšega, kot kadar morate izraziti čustva ali celo zajokati. Vendar se boste celo najmočnejši zavedali, da je konec igre ta mesec, s tremi velikimi Luninimi potezami, še posebej z Mlado Luno, ki sije na vaš dom, 17. Avgusta. Ne glede na to ali je bil vaš fokus nasprotovati načrtovanju družine, brcniti ven vašega sostanovalca, končno povabiti glasne sosede, ali neumni prepir z družino, vas vesolje tokrat prisili, da pogoltnete svoj ponos in to preprosto naredite. Ali vsaj shajate z nekakšnimi čustvi in drugim pokažete da ste tudi vi samo človek.

[social_essentials_small]