Bik

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Bik

21.4. – 20.5.

Julij

Sreča je na vaši strani Biki, z Venero in Jupitrom v vaši 2. hiši, v tem mesecu delate ugodne povezave in poznanstva. Lahko bi se spotaknili ob srečno najdbo okoli 21. Julija. Brskajte po različnih trgovinah in poglejte okoli vašega doma za otroškimi, priljubljenimi ali zbirateljskimi predmeti, ki bi lahko pridobili na vrednosti v preteklih letih.

Merkur, planet jasnega in zavestnega razmišljanja, bo od sredine Julija do 8. Avgusta, motil družinsko življenje z neumnimi zmedami in nesporazumi. Rojstni dnevi, poroke in zabave vsi trpijo, ko je Merkur retrograden. Dvakrat preverite svoje urnike in si vzemite čas za zbistritev svojih misli in besed. Učinek se bo prav gotovo prelival v vaše delovno življenje, kjer bi lahko povzročilo zmedo, zaplete in težave z nadzorniki in sodelavci. Včasih je vaša trma darilo in včasih prekletstvo. Z retrogradnim Merkurjem je bolj prekletstvo. Vztrajanje pri svojem je ena stvar … vendar pa, obrniti vse v pisarni proti vam, to je popolnoma druga stvar.

Mars preide v Tehtnico, v vašo 6. Hišo, 3. Junija. Z njim se poveča hitrost v službi, kar lahko povzroči, da spregledate nekatere podrobnosti. Preverite vse delo za napake in bodite še posebej previdni na 17. in 18. Julij, ko se lahko znajdete ujeti v sredi igre moči in odrinjeni na stran. Ostanite nevtralni in dovolite drugim naj rešujejo svoje probleme in vprašanja. Ne vmešavajte se!

Potovanja, še posebej na letalu, so še vedno nepriporočljivo, saj polna luna v Kozorogu 3. Julija aktivira težke planetne poravnave. Enako velja za mlado luno 19. Julija, ki bo zagotovo zmotila načrte z bratom, sestro ali sosedom. 19. Julij je dober čas, da svoj avto odpeljete na servis ali zamenjate pnevmatike ali karkoli drugega, kar bi lahko bilo potrebno.

[social_essentials_small]