Bik

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Bik

21.4. – 20.5.

Oktober

7. hiša je področje velikega vpliva partnerstva v tem mesecu, ko se Saturn, planet osredotočenja in discipline, ustali v Škorpijonu, s svojo vojaško discipliniranostjo, na vašem področju partnerstva. Vse do Septembra 2015, se bo Saturn ukvarjal z vami na področju odnosov, kar v vaše življenje prinese cel set novih prijateljev, boljših ljudi, ki vas bodo navdihnili in vam odprli vaše življenje na pozitiven način.

Vaše socialno življenje bo še naprej živahno ta mesec, zahvaljujoč Veneri, ki vstopi v Devico, 3. Oktobra, v vašo 5. hišo. Torej se lahko veselite več zabave s prijatelji, ali pa celo oddih za dan ali vikend. Venera je tukaj celo večji ustvarjalni vpliv kot Mlada Luna prejšnji mesec, ki je bila na vašem področju romantike. Izkoristite priložnost in bodite v prednosti s prazničnimi darili presenečenj za svoje bližnje. Saj ste v plodnem, ustvarjalnem obdobju, zakaj ne?

Samski? Svoj status vzamete zelo resno in ga želite spremeniti iz ‘samski’ v ‘v odnosu’ ali vsaj v ‘zakomplicirano je’…in s pomočjo univerzuma in pa nekaj pomembnih sprememb za vas, boste status tudi spremenili. Za tiste, ki pa ste v partnerskem odnosu, vendar v nesrečnem, pa je čas za vas, da začnete zbirati svoje stvari in misli in se počasi odpravite proti vratom, proti svobodi, novemu začetku in nekaj časa, da zberete svoje misli.

Vaša služba in prihodnost kariere sta vaš fokus v Oktobru, z Mlado Luno 15. Oktobra, v Tehtnici, ki sveti na vašo 6. hišo. V službi bo za vas delavno, vendar boste vseeno dohajali z vsem. Zapomnite si, ste zemeljsko znamenje in pa bik. Finance bodo v vašo korist z motivatorjem Marsom v Strelcu, v vaši 8. hiši, od 6. Oktobra dalje. Poskusite ne prehitro zapraviti kar zaslužite. Izognite se nakupovalnim centrom polnim vam ljubim predmetom in sladkarijam.

[social_essentials_small]