Bik

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Bik

21.4. – 20.5.

September

Trenutno ste astrološko na super mestu. Ne dovolite vaši trmi in spreminjanju razpoloženja, da vam prideta do živega Septembra. Ostanite na svojih tirih 5. Septembra, ko se bo vaša vladarica Venera ustalila na vašem domačem področju. Če so vas srbeli prsti po novem cimru, saj je ta popolnoma nehigiensko usmerjen, je sedaj pravi čas da to storite in ga nadomestite z nekom, ki je njegovo čisto nasprotje. Ne bodite popolnoma prepričani in zaverovani vase, da je nekaj ali nekdo popolnoma vaš v petek. Situacija se lahko obrne popolnoma v drugo smer, obdržite svojo poker mimiko.

S Soncem, Merkurjem in pa Mlado Luno, ki spletkarijo v vašem sorodnem znaku Device, na področju romantike, ste na idealnem položaju za nekoga/nekaj čudovitega. Sredina meseca je najbolj idealna za ljubezen, za vikend Mlade Lune, 15. Septembra, so Škorpijoni idealni partnerji za vas, glejte da govorite o vaših pričakovanjih in čustvih in pa kakršnih koli zadržkih. Nikoli ni prepozno nekomu dati vedeti, kaj vas spravi čez rob. Pazite na zapravljanje. Ste v zelo srečnem in veselem počutju, ki vas lahko ponese čez mere svoje finančne zmožnosti pri plačevanju dragih kosil za svoje prijatelje ali nakupu nečesa česar si zares ne morete privoščiti. Zapomnite si, ko potegnete kartico, pomeni da enkrat boste morali plačati.

Nekaj nepričakovanega se zgodi sredi meseca, s premikom Plutona, planeta, ki pomeša kozmični lonec vsakič kadar lahko. V vašem duhovnem ali daljnem potovanju, se lahko vname kak partnerski odnos na daljavo, ali pa vas bo preslišani pogovor na delu vrgel v zrak in v lov za priložnostjo premestitve delovnega mesta v tujino ali zgolj v lov za poslovnim potovanjem. Več boste vedeli, ko se bo prevesila Polna Luna, ob koncu meseca. Prav tako je možno, da se na vas obrnejo, kot razsodnika v nekakšni pravni ali uradni zadevi.

Škorpijoni so že tako velik del vašega življenja, ali pa še bodo, zelo kmalu. Saturn, planet življenjskih lekcij in discipline se usidra na področje partnerskih odnosov 5. Oktobra. Pripravite se na kar precej življenjskih sprememb!

[social_essentials_small]