Devica

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Devica

23.8. – 22.9.

Avgust

Avgust se prične s Polno Luno, 1. Avgusta, v Vodnarju, v vaši 6. hiši trdega dela, zdravja in dobrega počutja. To bo zagotovo zadovoljilo vaše trdo delo in etiko Device, lahko vam tudi prinese kakšno povišnico ali kakšno napredovanje. Le ne pretvarjajte se da ste mučeniki fantje in dekleta. Ne iščite dodatnega dela in hvale, zato da se boste lahko pritoževali, da morate delati več kot potrebno. Ljudje tega ne želijo slišati.

Privlačili vas bodo ljudje in vi boste privlačni ljudem, ko ta mesec nastopi druga Polna Luna v Ribi, v vašem nasprotujočem znaku in na področju partnerskih odnosov, 31. Avgusta. To je dober vpliv za vse pare. Prav tako je to dober čas, da preživite čas z družino in vašimi najbližjimi prijatelji in da razrešite kakršnekoli smešne nesporazume, ki še ostajajo iz zgodnejših mesecev.

Nekatera vprašanja se lahko vlečejo še iz Julija, torej karkoli naredite, jih ne ignorirajte ali se ne pretvarjajte, da se niso zgodila, saj ste lahko ravno vi tisti, ki ste jih začeli na začetku. Mlada Luna, 17. Avgusta, v Levu, v vaši 12. hiši pretekle karme, samo-obnove in notranjega reflekta, bi lahko v nekaterih zbudilo željo, da ne bi bili tako črno-beli glede nekoga ali nečesa. Ne bodite smešni in okoli 23. Avgusta visite na telefonu med vožnjo. Z energičnim Marsom na vašem področju komunikacije, boste nekateri od vas želeli, da niste, saj vas lahko takšna komunikacija drago stane.

Zgodaj tega meseca, bi nekateri od vas lahko znova pričakovali konflikte s prijatelji ali vašimi simpatijami, to so konflikti, ki se vlečejo še od Junija in pa skozi periodo retrogradnega Merkurja. Čeprav je za vas težko prekiniti vezi, bi bila to najpametnejša stvar sedaj. Situacija se morda ne bo izboljšala, lahko se celo poslabša, če počakate še kak mesec ali več.

[social_essentials_small]