Devica

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Devica

23.8. – 22.9.

Julij

Čeprav Merkurjeva retrogradna obdobja niso tista, katerih se veselite, je tokrat drugače. Merkur,  vaš vladajoč planet, je retrograden v Levu od 14. Julija do 8. Avgusta, v vaši 12. hiši, bo povečal vašo intuicijo in bo pozitivna pridobitev, če želite raziskati informacije. Sanje so lahko zelo koristne,  zato poskrbite, da se zbudite s svinčnikom in papirjem v bližini. Zapišite pomembne podrobnosti in opazujte, če se kaj ponovi kasneje v mesecu.

Mlada luna 19. Julija v Raku, v ospredje postavi vašo 11. hišo, zaradi česar je ta mesec en najboljših za prijateljstva in družabne dogodke. Vključenost v klubu ali pri organizaciji vas lahko povežete z novimi ljudmi, in postanete lahko učinkovit član ekipe v skupinskem projektu v službi. Dobre novice lahko pridejo iz zaupnega pogovora z mentorjem oz. nadzornim, v začetku ali sredi Julija, vendar lahko mine nekaj časa, preden se iz tega kaj razvije. Torej ne upirajte vseh svojih upov na samo komentar. Ne pozabite retrogradni Merkur spremlja ‘Murphy-jev zakon’ vse kar gre lahko narobe bo šlo narobe.

Mars vstopi v Tehtnico, vašo 2. hišo samozavesti in vrednosti sebe, 3. Julija istega datuma kot polna lune v Kozorogu, vašem območju romantike. Vaše partnerstvo ali romantično razmerje bodo v tem času zaznamovala finančna vprašanja. Ali se vedno počutite kot da plačujete za vse, ali se vaša druga polovica počuti tako? Ali ste boljši pri varčevanju od svojega partnerja? Je vaš ljubimec stiskaški? Vsa vprašanja v vaši glavi ta mesec.

Čeprav bo Mars najprej poslabšal finančni krč, boste imeli priložnost kasneje povečati zaslužke in bi kasneje v Juliju celo prislužili manjšo povišnico (ali zadeli nekaj dodatnega denarja za na stran). Lahko bi tudi pridobili nekaj dodatnega denarja s prodajo nepotrebnih predmetov ali starega zlatega nakita.

[social_essentials_small]