Devica

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Devica

23.8. – 22.9.

Oktober

Iskrite se v soju z maksimalno karizmo in šarmom ter seksualnim magnetizmom, z Venero v vašem znaku od 3. do 27. Oktobra. Enkrat na leto pristane s svojo lepotno knjigo in oznani čas preobrazbe, pa naj bo to ogromen preobrat, ali le manjše spremembe sem ter tja, sedaj je ta čas. Vklopite svoj šarm s polno močjo in se povežite z ljudmi. Mnogi bodo navdušeni, da lahko izpolnijo vaše želje, tisti ki pa ne bodo pripravljeni ustreči, vas bodo usmerili k drugemu viru. Oktober je prav tako dober mesec za mreženje, saj Merkur in Saturn preživljata čas na vašem področju komunikacije. Venera vam daje samozavest, pri deljenju svojih poslovnih vizitk, o katerih veselo poklepetate. Delite svoje želje in upanja z univerzumom, zapišite jih, zakopljite jih na vrtu ali pa jih prilepite na hladilnik…popolnoma lahko pričakujete da se uresničijo.

Ko smo ravno pri Saturnu, planetu življenjskih naukov in potrpežljivosti, ki se premakne v Škorpijona, na vašem področju komunikacije in kratkih potovanj, 5. Oktobra in tam ostane vse do Septembra 2015. To je eden najboljših vplivov za učenje in primeren čas za izobraževanje z namenom napredovanja v karieri.  Medtem ko Saturn napreduje skozi Škorpijona v naslednjih dveh letih in pol, boste imeli tudi povečan kontakt s svojimi sorojenci ali pa se boste od njih umaknili, saj vaša 3. hiša vključuje sorojence in sosede. Na tem področju delajte sedaj in razrešite vse težave in vprašanja in ne spolzite v vzorec razglabljanja in obžalovanja preteklosti. Raje zrite v prihodnost, v kateri imate korist od vseh izkušenj in naukov preteklosti.

Finance vstopijo v bolj pozitivno obdobje, zahvaljujoč Mladi Luni v Tehtnici, 15. Oktobra, v vaši 2. hiši denarnih prilivov in samozavesti. Lahko da boste, ni pa nujno, zaslužili več, kakorkoli pa se bodo vaši odhodki malce uravnovesili in ne bodo več tako obremenjujoči. Vedite pa da se vam z Marsom, polnim energije, ki se premika v vašo 6. hišo družinskega življenja, sredi Novembra, obeta veliko družinsko druženje v vaši prihodnosti. Okoli Polne Lune, 29. Oktobra, se vam obeta kontakt nekoga, ki se že precej časa ni oglasil. Ne verjemite vsega kar slišite.

[social_essentials_small]