Devica

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Devica

23.8. – 22.9.

September

Zapomnite si, da vaš rojstni dan ni le dan ko postanete leto starejši in morda dobite ogromno daril, temveč je tudi čas ko razmislite o vsem kar se je zgodilo v preteklem letu in o tem kaj morate narediti da se potisnete naprej v življenju in v katero stran želite iti.

Vaš vladar Merkur, planet komunikacije, dobrih idej in potovanja, ostaja v vašem znaku, kjer je najbolj srečen in najbolj moder, vse skozi sredino Septembra. Mlada Luna, 15. Septembra praznuje začetek vašega kozmičnega leta, torej usmerite svoje misli v naslednjih dveh tednih v ‘kje želite biti v naslednjem letu’. Napredek v karieri je stalen in umirjen v tem mesecu, z Jupitrom, planetom izkoriščanja vsake in vseh priložnosti v vaši 10. hiši. Ta konec tedna vam lahko v naročje pade priložnost spoznati pomembno osebo ali novega prijatelja. Karkoli naredite pazite da je ne spregledate.

Mlada Luna 15. Septembra predstavlja za vaš znak začetek solarnega novega leta. Kje ste bili in kaj ste počeli v tem času, lansko leto? Izkoristite to svežo energijo in s Soncem in strokovnjakom v komunikaciji, Merkurjem na istem področju v vaši karti, vas nič ne more ustaviti. Sreča in socialno mreženje sta močni tematiki sredine Septembra. Nastavite svojo osebno pot za naslednjih 12 mesecev. Pustite vse delovne priložnosti odprte za sedaj. Ustvarjalec priložnosti, Jupiter na vašem področju kariere ima načrte z vami, torej ne zavezujte se še.

Sedaj ko vas je Mlada Luna počastila s svojo prisotnostjo in se je vaše solarno leto pričelo, pomislite kaj boste storili z naslednjimi 12. Meseci? Če se nekaj ali nekdo ni obnesel, je to zato, ker ima univerzum drugačne načrte z vami. Ne potiskajte in poskušajte prirediti napredkov, bodite fleksibilni in se prepustite toku Device. Jupiter, planet priložnosti, bo še naprej opravljal dobra dela na področju vaše kariere, vse do konca leta. Če ste imeli v mislih premakniti se k konkurenci, spremeniti kariero ali pa se prijaviti na več delovnih mest v tujini, je to čas, ko morate to enostavno narediti. Mars, stimulator na vašem področju komunikacije, vam bo pomagal vzpostaviti propadle kontakte s prijatelji in dobiti njihov odziv.

[social_essentials_small]