Devica

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Devica


23.8. – 22.9.

November

Ljubimka Venera se je od vas poslovila v poznem Oktobru. V kombinaciji s Polno Luno v Biku, je bil konec Oktobra kar zanimiv za vas. In z Venero v vaši 2. hiši denarja in samozavesti, v poznem Novembru, lahko od sebe pričakujete veliko večji interes za svoje finance, kot celotno preteklo leto. Slej ko prej boste slišali novico o povišici ali bonusu, in za vse tiste ki razmišljate o menjavi službe, bo Polna Luna/Lunin Mrk ta mesec, 28. Novembra, idealen čas za to. Retrogradni Merkur se ta mesec v prvi polovici, torej od 6. do 14. Novembra nahaja na vašem področju partnerskih odnosov, v drugi polovici, torej 14. do 28. Novembra pa na vašem področju trdnega dela.

Vaš vladar Merkur zdrsne nazaj po zodiaku, 6. Novembra v vašo 4. hišo doma in družine. Če je bil kdaj čas za razrešitev težav, ki visijo v zraku doma že nekaj časa, je to sedaj, zato izogibanje tej temi ne bo ravno možno, saj lahko izbruhne kadarkoli. Poskusite popraviti čim več dejavnikov, predno pride do tega. To tudi ni čas za nikakršen nov začetek, ali za nakup kakršne koli naprave (ne glede na to kakšne). Zapomnite si, kadar je Merkur retrograden, je najboljše če vse neuspehe ponovite v upanju, da se tokrat zaključi kot potrebno.

Kadar se zgodi, da Merkur obrne retrogradno, je za vas vedno počasno in naporno obdobje. Sredi meseca, 14. Novembra, če smo natančni, se Merkur premakne nazaj po vaši karti, na področje zelo delovnih aktivnosti. Z Mlado Luno, ki sije na istem področju vaše karte, 13. Novembra, se lahko počutite, kot da ste obtičali. Seveda imate zagon za nov začetek in si ga zelo želite, vendar ni pametna poteza, saj boste končali v dolgovih (finančnih, pri uslugah ali opravičilih), nič od tega pa si ne želite.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij