Dvojčka

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Dvojčka

21.5. – 20.6.

Avgust

Biti radoveden in se naučiti nekaj novega je vedno dobra stvar, in za vas, način da zadovoljite željo po aktivnosti in avanturi. Polna Luna, 1. Avgusta, v vašem duhovnem in višjem področju učenja je za večino vas spodbuda, da se vpišete na kakšno odraslo delavnico, ali pa se spravite v nadaljnje šolanje in si pridobite magisterij, za katerega veste da ga še potrebujete. To je prav tako dober teden, da uporabite Venero in Saturna na vašem področju romantike in dodate malce zabave in iskric v svoje ljubezensko življenje. Poleg tega je to kozmično primeren čas za dolgotrajne odločitve glede ustvarjalnih projektov.

Medtem ko je bila zabavna vožnja, pa Venera dokončno odstopa s svojo pozicijo in vlečenjem in se usede v vaše področje finančnih prilivov, kjer vam bo zagotovo prinesla pozornost na kakšne še neodprte ali neplačane obveznosti/račune. Skupaj z vašim vladarjem Merkurjem, ki se končno premakne v direktno lego sredi tedna, je to teden ko končno začnete postavljati vse koščke sestavljanke skupaj in s tem prinesete v svoje življenje bolj urejeno sliko. Merkur s svojo direktno pozicijo na vašem področju komunikacije opozarja, da je čas da nehate popravljati in ponavljati preteklost in začnete gledati v prihodnost. In lahko varno začnete pregledovati vaše emaile in mobilne telefone, brez kakršnih koli nenavadnih, žaljivih ali preprosto zmedenih emailov ali sporočil.

Včasih se vi dvojčki počutite preobremenjeni. Ste nagnjeni, da si zadate preveč obveznosti naenkrat. Na vašo srečo, Jupiter, planet, ki prinaša pozitivne stvari, v vašem znaku, prinaša vedno nove in nove stvari na vašo pot in vi grabite za čisto vsako. S petkovo Mlado Luno v vašem komunikacijskem področju, skupaj s Soncem in vašim vladarjem Merkurjem, 17. Avgusta, je čas da se dokončno odločite za nekaj, kar že nekaj časa premlevate in ovekovečite črno na belo. In ko to storite ni več povratka nazaj.

[social_essentials_small]