Dvojčka

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Dvojčka

21.5. – 20.6.

Julij

Sreča je na vaši strani v Juliju, z dvema najbolj koristnima planetoma, Venero in Jupitrom v vašem znaku. Ne bosta rešila vsega, vendar pa bosta prinesla potrebno pomoč, ko bo potrebna. 5., 6. in 20. Julij bi lahko prinesla priložnosti preko prijatelja ali skupine ali dragocen nasvet. Poslušajte in dobro razmislite, kar je za večino od vas nenavadno in večina tega ne naredi.

Bistvo vas je, da brezglavo pohitite v vse, tudi tja kamor sami angeli nebi šli, vendar ker preide Merkur 14. Julija v retrogradni položaj in se nazaj poravna šele 8. Avgusta , pričakujte polni efekt ‘Murphy-jevega zakona’. Julij je mesec za pregled dogodkov, razmislek, oceno in ponovitev. NI mesec novih začetkov. Mnogi od vas boste dobili priložnost, da se ponovno poskusite v nečem, kar vam prvič (v začetku leta) ni uspelo, tokrat, drugič ali tretjič, se vam bo zdelo lažje.

V zraku je ogromno odprtih aktivnosti, zato bodo neodločnost, nesposobnost dokončanja situacij in premik naprej, glavna tema meseca Julija.  Tehtnice in Vodnarji vas lahko zavedejo, prav tako Levi. Če vam občutek govori, da nečesa ne storite ali rečete, potem se poslušajte in tega ne storite! Čeprav zelo radi opravljate, je mesec Julij mesec v katerem se potrudite in obdržite v ozadju, kolikor morete.

Mars vašo romantiko, samo izpopolnitev in zabavno področje napolni z energijo od 3. Julija dalje, kar gre v nasprotju z retrogradnim Merkurjem. To je odličen čas za družabno življenje in interese v prostem času, vendar ne prav dobro za romantična razmerja ali nova prijateljstva. Eden ali oba bi lahko trpela, ko na plan pokukajo finančna vprašanja. Če imate občutek, da se je to že začelo dogajati in želite rešiti romantično vezo ali prijateljstvo, dajte vprašanja na led in o njih ponovno spregovorite od sredine Avgusta naprej, ko se Merkur znova pomakne na ugoden položaj.

[social_essentials_small]