Dvojčka

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Dvojčka

21.5. – 20.6.

Oktober

Saturn, star hudič zodiaka, planet življenjskih lekcij, potrpežljivosti in pa dobro opravljenih del, ostane v 6. hiši trdega dela, uslužnosti drugim, zdravja in blaginje, vse do Septembra 2015. Ta dolg planetarni tranzit predstavlja trdo delo z omejeno prepoznavnostjo. Dobro premislite, če vam naproti pride napredovanje. Lahko da bo ali ne bo pravi korak naprej. Namesto tega raje naredite nekaj nadur, vendar pa s tem izgubite čas s prijatelji, ker ste ves čas s v službi. Počasi boste začeli dojemati pomen tega tranzita v vašem življenju. Okoli Polne Lune v Biku, 29. Oktobra, pa bo vpliv tega tranzita tudi spodbudil uravnovešenje dela, sebe in družine.

Mlada Luna v Tehtnici, 15. Oktobra, v 5. hiši romance, ustvarjalnosti in samo-izpopolnitve, poudarja socialno življenje in kakovostno preživljanje časa z otroci, ali otroci prijateljev in pa nečaki in nečakinjami. Planirajte dnevni izlet z otroci v muzej ali lokalno atrakcijo, hkrati bodite njihov najglasnejši navijač na prireditvah ali pri aktivnostih. Samski? Ta Mlada Luna je idealen čas za vas, da spoznate nekoga. Tehtnica, Strelec, Oven in Vodnar se vsi super ujemajo z vami. Sredi meseca jih poiščite v knjigarnah, na konferencah ali pa na prireditvah, ki so povezane z delom.

V Oktobru so investicije lahko profitne, vendar pa še vedno bodite pazljivi, da ne posegate po čim večjim na dolgi rok. Svojo energijo lahko bolj koristno porabite tako, da se pozanimate o bolj specifičnih investicijah in finančnih planiranjih na splošno. Na začetku Oktobra poslušajte vse pohvale, vendar pa ne delajte zaključkov proti koncu meseca.

Domače življenje in vse stvari povezane z domačnostjo, dobijo najboljše od Venerinega vpliva v Devici, v vaši 4. hiši doma in družine med 3. in 28. Oktobrom. Projekti doma bodo ujeli vašo pozornost, vendar pa se lahko zgodi, da boste zajeli več kot lahko dosežete v vašem prostem času. Malce se upočasnite in opravite en projekt na enkrat. Vaša ustvarjalnost vam bo pomagala raztegniti vaš omejeni proračun.

[social_essentials_small]