Dvojčka

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Dvojčka

21.5. – 20.6.

September

Vaš znak gre skozi ta teden z zelo prijetnim vzdušjem, še posebej v soboto, ko Luna preide v vaš znak, skupaj s srečnim Jupitrom, ki je prav tako v vašem znaku. Z odgovornim Saturnom, ki je zadnji polni mesec na vašem področju samo-izpopolnitve, ste na dobrem položaju, da opravite nekaj kar ste želeli zaključiti že vse leto. Seveda je dolgočasno in utrudljivo, vendar pa je to nekaj kar morate že končno odstraniti iz vaše liste stvari, ki še čakajo na izpolnitev, le tako se lahko lotite naslednjih zanimivih stvari. Venera se premakne na vaše področje komunikacije ta teden. Povejte nekomu, da ga/jo ljubite, presenetite jih s prijaznimi besedami.

15. Septembra se Mlada Luna lepo poravna z vašim vladarjem Merkurjem v vaši 4. hiši doma. V sklopu spodbujanja družinskih izletov in izhodov in pa medsebojne komunikacije, boste lahko uživali v potepanju v primerjavi z običajnim tičanjem doma. Seveda pa si privoščite tudi kakšno gostitev večerje ali prijetnega druženja pri vas doma, prijetno vzdušje in klepet. To bo zelo pozitivno delovalo na tiste, ki se prekomerno ženete z delom in nimate dovolj časa zase. Z Marsom, ki običajno prekipeva od energije, na vašem področju garanja, ni boljšega časa kot sedaj, takoj, da naredite vtis na vaše sodelavce, v vašem ‘jaz zmorem’ vzdušju.

Dobre novice za vas Dvojčke, s prihodom vašega vladarja Merkurja v Tehtnici, 17. Septembra. Tudi Sonce se ustali na istem področju vaše karte 23. Septembra v vaši 5. hiši zabave, romantike in ustvarjalnosti. In pa s Saturnom, zadnjih nekaj tednov na istem področju, je čas da zares potisnete naprej na področju romantike, dela, priložnosti ali hobijev. Na področju romantike in zabave se v bližnji prihodnosti za vas dogaja precej navdušujočih stvari. Ste samski? Ta vikend, ko boste spoznali nekoga, ki bo neverjetno zabaven, vendar ne ravno najlepši, boste presenetili sami sebe, ko boste izbrali osebnost pred zunanjim izgledom. Na delovnem področju pa se malce upočasnite, da ne boste zamudili nečesa pomembnega. Pazite ko pišete email ali pismo ali med pogovorom z nekom, okoli 21. Septembra (petek), saj vas lahko podrobnosti napisanega oz. povedanega gnjavijo še cel vikend. Splača se ugrizniti v jezik, pri nečem, kar želite prvi ‘izjaviti’, saj se tako izognete posledicam povedanega, saj bi le te lahko trajale ne le cel vikend temveč cel mesec.

[social_essentials_small]