Dvojčka

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Dvojčka


21.5. – 20.6.

November

Venera zdrsi v vaše področje romantike ta mesec in vas s pritiskom Polne Lune prejšnjega meseca prisili, da zaključite romantiko, saj je čas pravi. Polna Luna, 28. Oktobra je začela potovanje, ki ga boste dali skozi v obdobju svoje Polne Lune/Luninega Mrka, 28. Novembra. Sami? Poiščite sexy oblačila v vaši omari in se odpravite v mesto. Tehtnice in Strelci so vaš popolni ujem. Merkur, v aš vladar na vašem področju partnerskih odnosov, skozi 14. November ( v tem času že na polovici retrogradnega položaja), da celo najsramežljivejšim dvojčkom precejšen čar pri komunikaciji in flirtanju. Tisti Dvojčki, ki pa ste že v partnerskem odnosu, planirajte kaj posebnega za konec meseca, na Lunin Mrk, saj se v tem času zaljubljeni še bolj zaljubljate v svoje partnerje.

Vaš vladar Merkur pa se naveliča planiranja vsega in vseh okoli vašega področja partnerskih odnosov in se poda v dolg spanec v naslednjih nekaj tednih. Torej medtem ko Mars, planet motivacije, na vas pritiska z navdušenjem nad izživljanjem fantazij, retrogradni Merkur nekako skrbi za to, da vaši plani padajo v vodo. Vendar pa kljub temu Venera na vašem kreativnem področju še naprej nadaljuje s pomočjo pri novih izvirnih načinih kako spoznati novega potencialnega partnerja, tako da za vas nekako poišče idealne lokacije za lov na partnerje.

Retrogradni Merkur ni nikoli najboljša postavitev za vas Dvojčke. Ne le, da je to vaš vladar, prav tako vas vedno znova  sili k pljuvanju v vašo lastno skledo. V vašem primeru sta delo in telovadba dve področji, na katerih se boste skozi večino meseca Novembra znašli v konfliktu sami s seboj in pa z drugimi, predvsem zaradi najbolj neumnih stvari. Retrogradni Merkur se pojavi najprej v Strelcu na področju vaših partnerskih odnosov od 6. do 14. Novembra, nato pa zdrsne nazaj po zodiaku v Škorpijona od 14. do 28. Novembra. Torej ste se vpisali na spinning? Tja pa ste prišli prepozno in je inštruktor že oddal vaše kolo…naslednjič bodite točni! Mars, planet energije je na vašem področju skupnih projektov še naslednjih 6 tednov, zato je prošnja za pomoč in timsko delo vaš edini način delovanja.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij