Kozorog

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Kozorog


22.12. – 20.1.

Avgust

Letali boste sem, tja, povsod ta mesec, z dvema Polnima Lunama, ki pregledujeta vaše motorje na področju financ in komunikacije, in sicer 1. In 31. Avgusta. Ne pozabite napolniti telefonov, saj bo komunikacija dnevna stalnica. Lahko da se znajdete v situaciji, ko boste imeli celo tri telefonske pogovore na enkrat, kar ni ravno Kozorogu podobno! Na srečo pa delati tri stvari na enkrat ni ravno težava za vas. Vi to zmorete v primerjavi z drugimi.

Uživajte v zmedi in nadlogi, vendar pa si vzemite nekaj časa tudi za kvalitetno preživljanje časa s svojimi brati in sestrami. Veseli bodo vašega časa in ko bodo videli kako srečni ste, čeprav se pritožujete da ste čisto preveč zasedeni.

Ko se Mars premakne v Škorpijona, v vašo 11. hišo, 23. Avgusta, se stvari zares začnejo dogajati. V naslednjih tednih boste imeli ogromno priložnosti za druženje s prijatelji. Zadnji teden v Avgustu pa je dober čas za pregled nad sodelavci in udeležitev v skupne aktivnosti. Razmislite o organizaciji ali dobrodelni akciji v kateri lahko vi in ostali sodelujete. Pa naj bodo to družina, prijatelji ali vsi pomešani skupaj.

Finance so vključene v Avgustu, s Polno Luno 1. Avgusta, v Vodnarju in Mladi Luni 17. Avgusta, v Levu, na vašem finančnem področju. Vi ali vaš partner lahko zaslužita povišnico ali bonus ali pa zaslužita skozi nekakšno srečno naključje, lahko igra na srečo. Mimogrede to je odličen čas za nakup loterijske srečke. Z Merkurjem v direktni poziciji od 8. Avgusta naprej na področju skupnih financ, je lahko vsaka investicija za katero se odločite skupaj s kom, zagotovljen uspeh, ali pa vsaj dober začetek. Nakup nepremičnin, nekaj v kar ste zemeljski znaki zelo zainteresirani, je prav tako nekaj v kar se lahko pridružite z nekom drugim ta mesec in pa zgodaj v septembru.

September je že v naprej zagotovljen, da bo super mesec za vas Kozoroge, zato se sprostite in uživajte v tem kar vam prinaša Avgust in si položite dobre temelje za September.

[social_essentials_small]