Kozorog

» Posted by on Jul 20, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Kozorog

[social_essentials_small]

22.12. – 20.1.

Julij

Motivacijski Mars zdrsi v vašo 10. hišo kariere in ambicij ta mesec 3. Julija, če smo natančni. Vstopate v 7 tedensko obdobje poudarka na vaši karieri. V naslednjih tednih lahko naredite velike korake na poslovnem področju, vendar bodite pripravljeni na nekaj izzivov okoli 17. Julija, ko bi morali skrbno postopati z nadzorniki in sodelavci. Prav tako je možno, da bi se morali odlepiti od dela, da se boste ukvarjali z družinskimi zadevami. Vse ob nepravem času, vendar je kri gostejša od vode in vi ste vedno zaskrbljeni za nekoga, s komer ste v sorodu v krvi ali po zakonu.

Skupaj z Marsom v vaši 10. hiši, ima vaše poslovno življenje pomoč tudi Venere in Jupitra, ki se zadržujeta v vaši 6. Hiši, trdega dela in pomoči drugim. Kozorogi ste eni najbolj delavnih znakov v zodiaku, in to je mesec ko morate zares zgrabiti priložnosti, s tem da imate v mislih retrogradnega Merkurja, planet komunikacije in jasnega razmišljanja, v Levu v 8. hiši skupnih sredstev. Medtem ko vi trdo delate, drugi morda niso tako predani, in lahko se zgodi, da boste na koncu pobirali in popravljali za drugimi, če ne boste malce zaropotali in postavili meja. Zapomnite si, da so sami odgovorni za svoje delo.

Vaša polna Luna, 3. Julija, bi lahko prinesla napetost s staršem ali pa vas lahko zaprosijo za pomoč pri starejšem sorodniku in njihovi oskrbi. Še enkrat, ste zelo zvesta oseba, vendar pa imate lahko nekateri od vas občutek, da je vse na vas. Zopet.

Ko že govorimo o retrogradnem Merkurju, kar se zgodi 3-krat na leto in vedno povzroča opustošenje, je prav verjetno, da vpliva na denarne zadeve. Še posebej na skupnih bančnih računih ali skupnih hipotekah, ki jih morda imate ali naložbah, ki so morda vaša odgovornost z zamudo. Bodite prepričani, da preverite in ponovno preverite bančne izpiske in bančne račune, preden plačujete in se potem prepričajte, da gre plačilo zagotovo skozi. Limitna zaščita je ključnega pomena v tem času. Prav tako preverjajte stanje na vašem računu in možnost dostopa drugih oseb do vašega bančnega računa.

[social_essentials_small]