Kozorog

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Kozorog


22.12. – 20.1.

Oktober

Če vam ni uspelo pobegniti na kratek oddih od vsega prejšnji mesec, vam Venera v Devici, v vaši 9. hiši potovanj v daljne kraje in visokih izobrazb, prinaša odlično priložnost za krajšo ali daljšo avanturo ta mesec.

Saturn, vaš vladar, planet časovnih organizacij, osredotočanja in discipline, se ustali v Škorpijonu 5. Oktobra, kjer ostane vse do Septembra 2015. V vaši 11. hiši upanj, želja in prijateljstev, boste sklepali nova dolgotrajna prijateljstva in gledali kako stara bledijo. Ni vedno lahko izpustiti, vendar je to potrebno, da lahko novi, sveži ljudje pridejo v naša življenja.

Sredi meseca, ob Mladi Luni, 15. Oktobra, ko osvetljuje vaše področje 10. hiše, vaše kariere in ambicij, ste svetla zvezda. Maksimalno izkoristite vse kar lahko izkoristite, ne bodite sramežljivi, stopite naprej in se izpostavite, ter vprašajte za več dela, več odgovornosti in večje plačilo! Pojdimo nazaj k Saturnu za minuto, uprite se nuji, da naredite več kot svoj pošteni delež težkega dela ali da naredite celo vse sami in se potem pritožujete o tem. Raje se osredotočite fantje in dekleta, na dragocenost skupinskega dela. Ste rojeni vodja. Obnašajte se tako.

Partnerski odnosi so splošno precej optimistični in lahkotni ta mesec, s poudarkom in osredotočenostjo na prava prijateljstva. Nič več neiskrenih prijateljev v vašem življenju fantje in dekleta. Prepričajte se da ljudje s katerimi se obkrožate in katerim dajete brezplačne dragocene nasvete, to zaslužijo. Čeprav vedite, da je včasih težko vedeti kdo govori resnico in kdo vam le piha na dušo. Bodite pozorni na zaupne podatke, ki vam križajo pot. Prav tako bodite pozorni, saj tisti navdušeni sodelavec, ki vam konstantno poskuša pomagati in dajati nasvete glede tega kaj narediti, ni nujno nekdo, ki mu lahko zaupate.

Vaša intuicija zares začne intenzivno delovati, potem ko se poln energije Mars v Strelcu, pojavi v vaši 12. hiši vaših podzavestnih misli in vam da močan vpogled v notranjost posameznikovih čustev, dejanj in načrtov.

[social_essentials_small]