Kozorog

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Kozorog


22.12. – 20.1.

September

Velike karierne spremembe in prelomnice se pojavijo pri mnogih kozorogih, saj se Uran in Pluton bojujeta poleg discipliniranega Saturna, ki preživlja zadnji mesec na področju vaših ambicij. Če ste kdaj imeli namen preskočiti kak projekt je to idealen čas za to. Mars, planet, ki vas kar naprej spodbuja k socialnemu življenju, bo mnoge od vas zvabil v gostovanje kakšne predporodne zabave ali družabne večerje. Čeprav je naporno, izčrpajoče in drago, je vaš čas za dajanje tu in vi dejansko uživate v tem.

Podarite si kratek oddih ta teden. 15. Septembra se Mlada Luna znajde na vašem področju potovanj, pridružita pa se mu tudi Sonce in klepetavi Merkur v znamenju Device. Če vam uspe, bi bil podaljšan vikend s partnerjem, v kakem wellnesu zelo romantičen in zelo dobra ideja. Planiranje počitnic z družino ali prijatelji je prav tako ena izmed stvari v katerih boste uživali ta vikend. Nič vam ni bolj všeč kot to, da ste organizirani in ta mesec je definitivno pravi za pregled in organizacijo vseh računov in dokumentov. Delite kar je že iz mode ali staro ali donirajte obleke in čevlje, ki jih več ne nosite.

Uran na področju kariere in Pluton v vašem znaku okupirata tretji teden v mesecu, izzivi povezani s tema planetoma na dan privrejo na koncu meseca. Bodite pozorni kaj se bo dogajalo proti koncu meseca (še posebej na delovnem področju) in potem zajezite škodo kolikor se da, vse do zaključka meseca. Mnogi od vas boste raztegnjeni v dve različni smeri ta mesec, obravnavali boste domače in karierne skrbi, saj bosta obe zahtevali vašo maksimalno pozornost. Vaša kariera ali družinske zadeve bi lahko sprožile potrebo po preselitvi, ali pa bi bil stres lahko povezan z nekom, ki se vseli ali izseli v vaše gospodinjstvo.

Vedite, da je to zadnji mesec, ko se vaš vladar Saturn nahaja v Tehtnici, v vaši 10. hiši kariere, socialnih ambicij in statusa. 5. Oktobra se premakne v Škorpijona, v vašo 11. hišo upanja, sanj in želja, kjer ostane vse do leta 2015. Škorpijoni bodo v tem času zelo dobra povezava skozi naslednje mesece in leta.

[social_essentials_small]