Kozorog

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, November | Komentarji so izklopljeni za Kozorog


22.12. – 20.1.

November

Kozorogi, ki so v partnerskem odnosu in želijo izhod iz njega, ga bodo ta teden našli. Polna Luna v Oktobru, v znamenju Bika, je s seboj prinesla romantične zaključke, za tiste ki so jih iskali. Samski? Venera, Kupid v vsem svojem šarmu, na vašem področju kariere, za nekatere ta mesec obljublja romanco na delovnem mestu. Pa čeprav veste, da to niti približno ni pametna poteza, ljubezen vseeno je slepa. Nekateri boste po dolgem času dobili glas bivšega in boste srečni, da so se vam javili. Vendar pa se zavedajte, da retrogradni Merkur, na področju vaše pretekle karme od 6. do 14. Novembra in nato še na področju vašega prijateljstva od 14. do 28. Novembra obljubljata precej burno obdobje.

Merkur, planet planiranja in utiranja poti s pogovori, v retrogradnem položaju, na vašem področju pretekle karme ta teden in vse skozi sredino tega meseca, lahko nekatere od vas dejansko potisne v kontakt s svojimi bivšimi partnerji. Občutki krivde ali občutki ‘kaj bi lahko bilo, če bi bilo’ vam bodo preplavljali glavo, vendar pa si morate zapomniti, da je to le začasno stanje. Torej medtem ko bi si želeli poslati email ali sms, polno srčnega obžalovanja, ne pretiravajte. Lahko bi vas doletela obnova partnerskega odnosa, ki ga v resnici ne želite in ga boste definitivno obžalovali. Ostanite le pri navdušenju nad kontakti starih prijateljev, ne prekoračite meje.

Z Mlado Luno in Soncem in vašim vladarjem Saturnom, vsemi na področju vašega prijateljstva, upanja in želja, sredi meseca, je nekje zunaj Škorpijon z vašim imenom popisanim po sebi.

Naj bo povezanost zaradi sle, dela ali prijateljstva, dodajte kontakt na svoj seznam, facebook ali telefonski imenik…super teden da presežete sami sebe! Edina pomanjkljivost v tej kozmični postavitvi je retrogradni Merkur na enakem področju vaše karte. Od 14. do 28. Novembra bo pač vse kar gre lahko narobe, šlo narobe, predvsem na področju prijateljskih vezi in začrtanih upov in želja. Ne zamišljajte si da je nekdo prijazen z vami izključno zato ker ste mu všeč! Skriti nameni in pomešana sporočila bodo vstopila v to obdobje vašega življenja, torej se prepričajte, da pogledate preko očitnega in bodite jasni in se zavedajte teh okoliščin ko se pogovarjate z ljudmi (še posebej neumnimi ljudmi)!

[social_essentials_small]

 

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij