Lev

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Lev

23.7. – 22.8.

Avgust

Veliko dogajanja 8. Avgusta, premik Merkurja in premik Venere v Raka, ki je znak matere. Materinski občutki bodo v negotovosti v ljubezenskih zadevah in odnosih. Merkurjev premik v direktno pozicijo, bo prav tako pomagal razrešiti kakršna koli čustva pri katerih ste bili v konfliktih zadnje čase. In tisti čeki, ki so izginili? Plačila, ki jih niste prejeli ali ki niso bila nakazana na vaš transakcijski račun? Kot čarovnija, vse vrste nadležnih vprašanj in težav se bo razrešilo samo od sebe in vrnilo v normalno stanje (ne glede na to kaj to za vas pomeni!).

Mars preživi večino meseca v Tehtnici, v znaku, ki vedno poskuša vsem ugoditi (in le redko uspe). Vendar pa, ko se enkrat planet energije in motivacije ustali v znaku, v kateremu so-vlada s Plutonom, v Škorpijonu, se stvari dramatično spremenijo. Mars v Škorpijonu je počasi premikajoč vlak, ki zbira hitrost in potem udari, ko najmanj pričakujete. Mars je v Škorpijonu energičen in močan. Je ravno prava količina resnosti, ki je potrebna, da se stvari dokončajo. Mars je planet akcije in v Škorpijonu ima še več moči, da se dokončajo stvari, ki se morajo dokončati.

Jupiter in Saturn ostajata v Dvojčku in Tehtnici. V teh lahkotnih zračnih znamenjih, je dober čas za Dvojčke, Tehtnice, Vodnarje in ognjene znake, da zares potisnejo svoje plane in se odprejo za nove vznemirljive dogodke, ki prihajajo nasproti od Avgusta pa do Junija naslednje leto.

Avgust je vaš mesec Levi. Uživati v ospredju vaše Mlade Lune 17. Avgusta, ki bo usmerila veliko pozornosti na vašo pot. Imeli boste veliko priložnosti za druženje in obisk prijateljev, zahvaljujoč koristnim planetarnim poravnavam, skozi večji del Avgusta.

Odnosi sijejo svetlo pod Polno Luno v tem mesecu, 1. Avgusta, v Vodnarju, v vaši 7. hiši. Še boljše, to je srečen vpliv, ki vas lahko poveže v dragoceno mrežo kontaktov ali romantičnih interesov. Lahko da pride s strani skupnega prijatelja, v dneh okoli Polne Lune. Torej planirajte svoja druženja s prijatelji ta teden v naprej. Prav tako boste želeli poskrbeti za malce romantičnega časa s svojim partnerjem! Razvajajte malce svojo ljubezen (in veliko razvajajte sebe!).

Denarne zadeve dobijo zagon od 31. Avgusta, Polne Lune v Ribi, v vaši 8. hiši, in vi ali vaš partner bi lahko dobil višjo plačo v naslednjih 2 tednih. Vendar pa bi bilo lahko potrebno tudi posojilo. Če je tako, potem si vzemite čas, naredite veliko raziskav in preberite drobni tisk! Preden se odločite za večje nakupe, npr. Tv ali hladilnik, se najprej dobro razglejte po različnih trgovinah in ponudbah, še posebej če gre za avto, precej dobrih ponudb je na tržišču. Prijatelj ali sorodnik, bi se znal pohvaliti in ponuditi za posojilo, kakorkoli pa bodite previdni, saj so lahko le prazne obljube. Enako velja za vas, ne ponujajte praznih obljub.

Življenje je ta mesec bolj sproščeno, kot je bilo do sedaj. Izkoristite to sproščenost in malce uživajte v aktivnostih v katerih uživate. Sedaj je dober čas za spremembo frizure ali make-up-a, udeležbe na seminarju ali izobrazbe na internetnem medmrežju…karkoli, kar bo v vas zbudilo na novo odkrito samozavest.

Imejte v mislih da je retrogradni Merkur v vašem znaku do 8. Avgusta. Narejene plane za skoraj vse postavite na čakalno listo vsaj do 10. Avgusta ali še malce dalj…le toliko, da se prepričate, da se bodo stvari odvile tako kot se morajo.

[social_essentials_small]