Lev

» Posted by on Jul 21, 2012 in Vedeževanja | Komentarji so izklopljeni za Lev

23.7. – 22.8.


Julij

Bojevnik Mars vstopi v vašo 3. hišo komunikacije in hitrih potovanj 3. Julija. Izogibajte se pomembnih pogovorov in srečanja 17. in 18. Julija, ko Mars trči z Uranom in Plutonom. Te dni se lahko sproži boj za oblast ali konflikt s sodelavcem. Potrudite se, da se izogibate drami (čeprav vi Levi po navadi dramo sprejmete z navdušenjem!) Drugi ne bodo pri volji prisluhniti ali sprejemati kompromisov, tako da ne zapravljajte časa s poskušanjem. Prav tako bodite previdni na vsakodnevne mogoče dogodke, kazni za prehitro vožnjo, odbijač avtomobila itd.

Pričakujte nekaj stresnih tednov v službi od polne lune v Kozorogu 3. Julija, v vaši 6. hiši trdega dela, pomoči drugim, zdravja in dobrobiti. Čutili boste pritisk, da morate narediti več v manj časa in lahko vas pričaka novica o spremembah na vašem delovnem področju, ki bo direktno ali indirektno vplivala na mnoge od vas. Z Merkur, ki se obrača retrogradno v sredini meseca, bo za nekatere trajalo tudi nekaj mesecev predno boste vedeli podrobnosti in mnogi se boste počutili kot da tipate v temi.

Merkur v retrogradni poziciji v vašem znaku skupaj z retrogradnim Uranom v Ovnu, ki bo trajal vse preko 12. Decembra, je velik trn v peti. Veliko vaše energije bo vložene v gašenje majhnih in nekaj ne tako majhnih požarov, medtem bo enostavno mešati stvari in zbujati v drugih okoli vas nerazumevanje. Govorite jasno, zapisujte stvari in se prepričajte, da ste prepričani o lokacijah, urah in datumih. Tako zelo enostavno se je zmotiti, ko ne zapisujete stvari in jih postavljate nekam, kjer veste da jih vedno najdete.

Merkurjeva retrogradna pozicija v vašem znaku z Uranom v Ovnu je tudi nekakšno darilo vesolja, saj vam omogoča, še en poskus s tem kar ste poskušali narediti.


[social_essentials_small]