Lev

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Lev

23.7. – 22.8.

Oktober

Zapolnite svoje lenobne urice  z zabavo, socializiranjem, obiskom prijateljev, hobiji in še več, saj je motivator Mars v tranzitu s Strelcem, v vaši 5. hiši, od 6. Oktobra do 15. Novembra. Bodite pripravljeni na nekaj presenečenj iz strani svojih otrok ali otrok drugih ljudi, vaših nečakov in nečakinj in sicer na področju želja in prošenj po novih igračah ali napravicah. Malce jih razvajajte, vendar nikakor ne veliko!

Vzdržujte nek uravnovešen proračun vse skozi mesec Oktober. Saturn, planet časovnega planiranja in pa planet, ki postavi stvari v red, se premakne v Škorpijona in tam ostane od 5. Oktobra pa vse do Septembra 2015, v vaši 4. hiši doma in družine. Doma boste veliko bolj zahtevani, kot po navadi in sicer veliko bolj kot si večina vas želi. Nekateri od vas boste povlečeni nazaj v družinsko okupacijo in bo od vas pričakovano, da pomagate pri družinskem poslu, da prevzamete skrb za sorodnika, da pomagate z otrokom nekoga drugega ali celo da posvojite otroka nekoga od sorodnikov. Ogromno uslug bo od vas zahtevanih s strani družine, zaželeno bo veliko pomoči z vaše strani…nebo je meja v primeru, ko Saturn zasede svoje mesto.

Saturnu na ljubo si boste naložili tudi nekakšen projekt s katerim boste stremeli po izboljšanju doma. Zamisli o zaposlitvi, ki je bazirana doma, pa raje dajte na stran, saj še nekaj let ta zamisel ne bo delovala v vaš prid. zelo verjetno boste ugotovili, da je vaša pomoč pomembna pri urejanju določenih zadev neke starejše osebe vaše družine, ali da boste bili bolj prisotni v življenju vaših staršev.

Finance pa še vedno napredujejo v pozitivni smeri, zahvaljujoč Veneri v Devici, v vaši 2. hiši med 3. in 27. Oktobrom. Preskočite nakupovanja v prvih nekaj dneh tega meseca, saj boste težko našli prav tisto kar iščete in boste kupovali stvari, ki vam ne odgovarjajo in jih boste morali potem vračati in to se lahko ponavlja.

Tudi vaša kariera je v središču v tem mesecu, še posebej na Polno Luno v Biku, v vaši 10. hiši, 29. Oktobra. Vpliv se bo prenesel tudi na November. Seveda pa boste mnogi od vas imeli željo delati preko svoje lastne mere. Stremite po ravnovesju v vseh pogledih, kar pa v veliko pogledih ni vaša močna stran.