Lev

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Lev

23.7. – 22.8.

September

Ta teden sprejmite Venero z odprtimi rokami fantje in dekleta. Venera je ženitna posrednica, čarovnica preobrazbe, ki jo že močno potrebujete. Ste samski? Venera rada svojim subjektom pripravi srečanja, zmenke, zato bodite odprti za vse ali vsakogar. Če ste v poslu zabavništva, bo to popoln čas, da greste na kar se da več avdicij in zares pokažete vse svoje talente. Planer Merkur na področju vaših finančnih pretokov in področja samozavesti, ta mesec dela na izgledu vašega finančnega stanja, saj želi zdrav izgled in pa veliko boljše stanje v vaši banki in pa z vsemi, ki jim morda dolgujete denar.

Vaš šarm in karizma bosta v polnem razcvetu sredi meseca, z Mlado Luno, ki sije nad vašo samozavest, 17. Septembra. Oblecite se impresivno, ko greste ven, čeprav vi Levi velikokrat uporabljate izraz ‘manj je več’…pomislite na JLo, Madonno itd. Vse tiste stvari, ki ste jih hranili za ‘na lepše’ morajo priti ven iz svojih počivalnikov in se pokazati. S Soncem in Merkurjem na istem delu vaše karte, so vaše moči privlačnosti še povečane. Osredotočite se na osebo, ki jo iščete, vse tja do barve oči in v katerem delu mesta živi. Sreča je na vaši strani, torej prosite univerzum da vam dostavi. Nekateri od vas boste prejeli nepričakovan prispeli ček v poštnem nabiralniku ali na bančnem računu. Ne zapravite vsega na enkrat Levi!

Merkur v Tehtnici, v vaši 3. hiši komunikacije od 16. Septembra dalje, lahko sproži težke in boleče besede s strani sodelavcev ali nadzornih. To izvira iz stresa, ki je pogojen z delom in lovljenjem rokov. Kakorkoli pa se počutite ukleščeni v kot, ko pride do osebnih nesporazumov. In kot Lev, vam to ni niti približno prijeten občutek. Napolnite svoje misli z umirjenimi temami in ostanite čustveno odmaknjeni, čeprav vaš sogovornik na dan vleče vse mogoče tematike preteklosti (npr. da niste šli na njegov rojstni dan, kosilo, niste prispevali k darilu itd.). Poiščite prijatelja, ki vam vedno prikaže pozitivno stran. Tehtnice so popoln sogovornik in slušatelj v tem primeru.

Ne bodite presenečeni, če vam bližnji prijatelj predstavi popolnoma drugačno sliko vašega trenutnega življenja. Poslušajte, učite se in razmislite o vsem še enkrat Levi, predno pripravite kakršen koli odgovor zanje. Čeprav kar boste slišali morda ni popolnoma zadetek v polno, je zelo verjetno da bo pritisnilo na vaš gumbek ali tri. Nasvet od popolnoma tretje osebe je nekaj kar se izplača vzeti v zakup.

[social_essentials_small]