Lev

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Lev


23.7. – 22.8.

November

V poznem Oktobru je na vidiku velik pretres na službenem področju, pod vplivom Polne Lune na vašem področju kariere. S komunikatorjem in pogajalcem Merkurjem, ki se ustali na vašem področju samo-izpopolnitve in ustvarjalnosti. Mnogi od vas boste prejeli novico o napredovanju ali povišici. Pa če je to letos ali naslednje leto, vedite da je z Jupitrom, planetom priložnosti na vašem področju upanja in sanj, na poti do tja nekje vmešan tudi Dvojček. Poleg tega ne pozabite tudi dejstva, da gre lahko marsikaj narobe in da se mnogo vaših sanj ne bo uresničilo, z retrogradnim Merkurjem v Strelcu od 6. do 14. Novembra. Seveda na srečo vi Levi razmišljate na veliko! Retrogradni Merkur je le prehodno obdobje, pa čeprav nadležno, morate še vedno prenarediti, premisliti, prestaviti, ne planirati in se ujeti v papirologijo, ki bo postala vaša jetnica, če podpišete!!

Venera, Kupid na delu, na področju vaših krajših potovanj, namiguje na to, da bi s kratkega potovanja s prijatelji lahko domov prinesli kar srčkan spominek! Vam vlada vaše srce Levi in ničesar bolj ne ljubite kot biti zaljubljen.

Z retrogradnim Merkurjem od 6. Novembra v Strelcu, bi vam lahko zadnje minute neresničnih trditev za vašo pozornost zelo škodile. Umirite se malce in umaknite svoje pripombe in se raje posvetite temu, da ne bi koga prizadeli. Še posebej koga, ki ga potrebujete v vašem kotu. Če ste pravkar pričeli vročo novo romanco, pričakujte, da bodo šle stvari po hitrem postopku navzdol.

Motivator Mars preživlja zadnji polni teden v Strelcu, torej se poslavlja 18. Novembra. Če se niste počutili pretirano divje glede ničesar zadnje čase, lahko za to okrivite retrogradni Merkur, ki se nahaja v istem znaku, na vašem področju ustvarjalnosti in sreče. Za vas je v tem trenutku to dvojno rezilo, prekletstvo je če kaj naredite ali pa če ne. Z Mlado Luno, ki sije na vaše področje doma, 13. Novembra, je velika verjetnost, da bo prišlo do sprememb. Morda je to le nek bratranec ali sestrična, ki je našel nov fotelj na katerem lahko spi-torej se je odselil od vas, ali pa ste končno našli skupni jezik glede dediščine ali nepremičninskega konflikta z nekim družinskim članom. Sedaj pa se udobno namestite, dokler Merkur ne pride nazaj na direktni položaj na koncu Novembra.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij