Oven

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Oven


21.3. – 20.4.

Avgust

Odnosi so v središču pozornosti ta mesec, zahvaljujoč 1. Avgustu, Polne Lune v Vodnarju, v vaši 11. hiši in Mlada Luna v Levu, v vaši 5. hiši, 17. Avgusta. Ti tranziti so idealna kombinacija, ki bo z energijo napojila vaše socialno življenje. Družite se s prijatelji in se vključite v socialne dogodke, pojdite si ogledat otrokove tekme ali druge aktivnosti. Pri teh aktivnostih je velika verjetnost, da boste srečali nove, zanimive ljudi in če ste samski, je lahko na vidiku nova romanca. Medtem ko so Levi in Vodnarji med vodilnimi romantičnimi partnerji, jim tesno sledijo Dvojčki in pa Tehtnice. Kaj ni super, da imate toliko izbire? Potrudite se, da ste zunaj in naokoli med 16. in 18. in da ste v svoji najboljši predstavi – urejeni in spodobni ter čisti.

Mars, motivator, preide v Škorpijona, v vašo 8. Hišo, 23. Avgusta. To je lahko pozitiven vpliv, vendar boste morali obiti nagon, da si prislužite lahek dosežek, kar bo zelo mamljivo. Raje se osredotočite na povečanje prihodkov. Avgust se vam bo zdel veliko bolj sproščen kot Julij, z večino naklonjenih planetarnih poravnav. Vendar pa se ne prenaglite pri družinskih in gospodinjskih odločitvah sredi meseca. Spremeniti se zavoljo sprememb samih, je le redko najboljša ideja.

Prav tako poskrbite, da se boste dovolj naspali v naslednjih 2 tednih po 31. Avgustu, Polni Luni v Ribi in vaši 12. hiši. To bo pomagalo vašemu imunskemu sistemu obraniti prehlad. Vi Ovni ste pogosto žrtve neumnih prehladov in alergij, saj ste znak, ki vlada z glavo. Ne dopustite, da vam slabo počutje pokvari konec tedna ali zabavne načrte.

[social_essentials_small]