Oven

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Oven21.3. – 20.4.

Julij

Vaš vladar Mars, planet energije, vzdržljivosti in motivacije, se pomakne v Tehtnico 3. Julija, in končno zapušča zemeljsko Devico (kjer je bil več kot 6 mesecev). V Tehtnici, boste imeli občutek, kot da vaš odnos ni tako omejujoč. Čutili boste, da obstaja več možnosti za zabavno socialne stvari, ki niso nujno aktivnosti za ‘pare’ ali ‘skupine’. Tudi spontanost, ki jo imate radi,se vrne nazaj v vaše življenje.

Edina stvar, ki stoji na poti, da bi bil ta mesec zares super je retrogradni Merkur v Levu, v vaši 5. hiši romance, ustvarjalnosti in samo izpopolnitve, ki nastopi 14. Julija. 8. Avgusta, v kombinaciji z živahnim Marsom na področju vašega razmerja, lahko pričakujete neumna, malo da ne smešna nesoglasja s partnerjem ali ljubimcem, ki se zanetijo za popolnoma prazen nič. Izzivi s sodelavcem ali nadrejenim  so prav tako zelo verjetni. V zameno boste nekateri odnesli frustracijo tudi domov. Raje razmišljajte  umirjenih misli in povejte bolj malo.

Ko že govorimo o sodelavcih, polna Luna v vaši 10. hiši kariere in ambicije vas frustrira, kot nekaj, kar vam spolzi skozi prste, čeprav ste za to trdo delali vse leto. Poskusite, da vam frustracija ne pride do živega. Ta vpliv bo sčasoma prešel. Spomnite se, retrogradni MERKUR. Bodite trdni in zaupajte v svoje sanje. Od sredine do konca Avgusta bo zares žur!

Dom je vaš najljubši kraj okoli mlade lune v Raku, 19. Julija, v vaši 4. hiša doma in družine. Počitnice doma so lahko bolj mikavne kot katera koli vrsta potovanj. Pazite le, da ne vlagate ogromnega denarja v novo pohištvo ali dekor, dokler je Merkur retrograden. Listajte skozi revije, dobite nekaj idej in malo raziščite. Imejte v mislih, da bo retrogradni Merkur na vašem zabavnem področju povzročil malce zmešnjav v socialnih datumih, časih in krajih. Bodite prepričani, da potrdite načrte preden se odpravite ven.

[social_essentials_small]