Oven

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Oven

21.3. – 20.4.

Oktober

Z Venero, planetom ljubezni in partnerstva, v tranzitu z Devico, v vaši 6. hiši, od 3. do 27. Oktobra, je idealen čas, da zgladite nesporazume v odnosu s sodelavci, tako znotraj kot zunaj službenega okolja. Seveda pa se izognite romance na delavnem mestu, saj ne bo dobro sovpadala z vašim podjetjem. In ljudje bi za romanco vedeli, ne glede na to kako skrivnostni bi bili. Vaš osladen nasmeh in divji pogled nanj ali nanjo, vsake dve minuti je popolno razkritje.

Partnerski odnosi so v najboljši luči pod sojem Mlade Lune v Tehtnici, 15. Oktobra, v vaši hiši odnosov. Če ste del partnerskega odnosa, uporabite prvih nekaj dni v Oktobru, preden Saturn zapusti Tehtnico in se zazrite v vse dosežke, naučene aspekte, odkrite skrivnosti in spremembe v odnosu, ki so odraz preteklosti.

Saturn, planet osredotočenja in odgovornosti, vstopa v Škorpijona, v vašo 8. hišo, 5. Oktobra. Dve in pol leti vpliva, ki naslavlja tematike finančne strpnosti, povečanja prihrankov in možnost zmanjšanja prihodkov. Kakorkoli pa bo ta mesec, v času Polne Lune v Biku, 29. Oktobra, v vaši 2. hiši prihodkov in samo-cenjenja, hitro izpostavil točke, kje morate hraniti in kakšne korake morate narediti, da dosežete finančno varnost.

Potovanje bo na obzorju 6. Oktobra, z vašim vladarjem Marsom v znaku Strelca, v vaši 9. hiši. Ta prijeten vpliv lahko uporabite tudi za hiter računalniški tečaj, v pričakovanju možnosti napredka v karieri, preden se leto konča. Sledite instinktu.

Oktober je dober mesec za vas, s Soncem v Tehtnici, Mlado Luno v Tehtnici in pa s premikom Saturna v vašo 8. hišo skupnih financ in projektov. Vse do Septembra 2015 je čas idealen za investicije v nepremičninske priložnosti ali odprtje podjetja ali kake druge skupne poti. Izplačalo se bo!

[social_essentials_small]