Oven

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Oven


21.3. – 20.4.

September

V prvem tednu Septembra stvari zares postanejo vroče, še posebej z Luno v vašem znaku ukleščeno med Uranom in Plutonom. Poleg tega pa še Saturn, planet discipline, preživlja svoj zadnji polni mesec na področju partnerskih odnosov, kar pomeni, da boste stkali mnogo novih prijateljstev in pa odslovili mnogo starih. Romanca je v zraku za vse tiste, ki jo iščete. Venera se premakne v Leva, v vašo idealno kombinacijo, 5. Septembra, kjer premeša vašo seksualno energijo. In za vse vas ustvarjalne tipe, prinese s seboj nivo igranja vlog in igrivosti. September izgleda srečni mesec za mnogo znakov, zakaj nebi poskusili sreče še vi?

S Soncem in Mlado Luno na področju trdnega dela, zdravja in dobrega počutja, sredi meseca, se zdi smiselno da razmišljate bolj praktično kot po navadi. Raje to kot da se odpravite ven in popijete steklenico ali dve vina, lahko bi preživeli ta čas da nadoknadite pri delu ali branju. Venera nadaljuje s poudarjanjem vaše ustvarjalnosti in za vse vas, ki ste si vedno želeli imeti hobi, zakaj nebi začeli zdaj? Fotografija, jahanje, pletenje, trebušni ples…navdušite se nad širjenjem obzorij in razmišljanjem zunaj svojih meja, dejansko delajte nekaj drugačnega kot le gledanje televizije.

Pripravite se dekleta in fantje, sprememba je ime igre v kasnejši polovici Septembra in definitivno se bo čutiti spremembo v zraku. Klepetavi Merkur se premakne v vaš nasprotujoči se znak Tehtnice, skupaj s Saturnom v Tehtnici za zadnji ‘hura’. Nekateri se boste znašli v odločitvah, ki bodo prinesle konec škodljivim partnerskim odnosom, ki vam ne služijo več. Sredi meseca se Pluton premakne naprej po dolgem polletnem premoru, na področje kariere in ambicij. Zbudite se iz delavne etike, ki je podobna zoni somraka, poiščite kaj bolj navdušujočega in vznemirljivega ter izzivalnega. Prijatelj ima morda ravno pravo stvar za vas.

Oktober bo zelo pomemben mesec za vas na področju novih poznanstev. Igra planetov v Tehtnici, v vašem nasprotujočem se znaku, na področju partnerskih odnosov, vas bo poravnalo z vznemirljivimi in pomembnimi ljudmi za vas. To so ljudje, na katere se lahko zanesete in jih uporabite.

[social_essentials_small]