Oven

» Posted by on Jul 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Oven


21.3. – 20.4.

November

Planeti se za vas lepo poravnajo v poznem Oktobru oz. zgodnjem Novembru. Polna Luna na področju vaše samozavesti in cenjenja samega sebe, vas bo morda prisilila k vračilu dragih modnih dodatkov ali oblek, nazaj od koder so prišle. In seveda z Venero, ljubimko, ki se premika v Tehtnico, na področju vaših partnerskih odnosov in pa Merkurja, ki ustali svojo konstantno klepetavost v Strelcu, tik preden se obrne retrogradno med 6. in 14. Novembrom, na področju vaših potovanj in učenja. Kasneje v mesecu pa Venera na vašem področju partnerskih odnosov pristane sredi že trajajočega konflikta med Uranom in Plutonom, ki je čistka skozi katero slej ko prej pridejo vsi partnerski odnosi. Merkur potuje retrogradno v Strelcu med 14. in 28. Novembrom, kar pomeni, da je zelo mogoče, da vam pokvari načrte na delovnem področju, zato je dobro da zadržite neljube opazke zase.

Velika novica tega meseca je retrogradni premik Merkurja, planeta besed in modrosti, ki ima tri tedensko pot skozi Strelca. Na vašem področju potovanj sedaj ni najboljši čas za potovanja z letali. Venera, planet ljubezni, nadaljuje svoje potovanje skozi vaše področje partnerskih odnosov. Samski Ovni, ki ne iščejo ljubezni, lahko zakorakajo direktno v njeno past, brez zavednosti o tem. Imejte  v mislih, da retrogradni Merkur vedno prinese s seboj nesporazume in narobe razumljeno komunikacijo. Torej, če nimate nič lepega za povedati, raje bodite tiho!

Mlada Luna in Sončni Mrk še dodatno pomešata štrene na vašem področju skupnih projektov in skupnih financ, 13. Novembra, ki je že tako pod vplivom Sonca in Saturna. Dedovanje, prodaja posestva ali začetek nove poslovne poti, so vsi del možnega scenarija v tem obdobju. Počakajte, da se Merkur obrne direktno, 28. Novembra in ne začnite ničesar novega do naslednjega meseca (ki je bo za vas neverjeten). V petek, 17. Novembra, se Mars, vaš vladar ustali na vašem področju kariere in ambicij. To je super položaj za vas na poti k zaključku tega leta. Navdušite vaše sodelavce in celo vas same z vašimi neverjetnimi idejami.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij