Rak

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Rak

21.6. – 22.7.

Avgust

Uživati v soju Venere, ki preživlja naslednji mesec v vašem znaku. Lepotni tretmaji, zaljubljanje ali pohotnost, zapravljanje veliko preveč denarja na nepotrebnih, vendar zelo pomembnih luksuznih izdelkih. Čeprav je nemogoče, da greste malce predaleč med obiskom ljubljene osebe, se prepričajte, da karkoli že kupite je mogoče vrniti. Obdržite etiketo. Merkur, planet ‘zdrave pameti’, se premakne direktno, v 8. Avgustu, po tem ko je bil retrograden od 15. Julija. Direktno se premakne v vaše področje financ, torej dolgo pričakovani ček, dohodnina ali podedovani denar, končno pride do vas, ali vsaj dobra novica o vašem finančnem stanju.

Verjeli ali ne, to je pravi čas, da iščete nove kupčije. Zadnjih nekaj dni retrogradnega Merkurja, lahko pogosto prinese na dan iskalca novih poslovnih ali osebnih kupčij in ta teden s Polno Luno, ki sije na vaše področje skupnih financ, je pravi čas za iskanje popolnih investicij v nepremičnine. Seveda pa le za iskanje, ničesar še ne podpisujte. In če iščete popolno torbico ali zimski plašč, se prepričajte, da v trgovini delajo zamenjave, saj si lahko premislite čez nekaj tednov. Kakorkoli je to le navdušenje nad lovom za nečem, kar vam poganja kri po žilah te dni.

Oblaki, ki se prikradejo sredi meseca, ko Venera, boginja ljubezni v vašem znaku pride v nasprotje s Plutonom, planetom obnov in transformacij v Kozorogu, vašem nasprotujočem se znaku. Ta igra planetov oznanja velik kozmični pretres v vseh vaših odnosih. Nov prijatelj dokaže, da je vreden zaupanja, medtem ko vas vaš stari prijatelj pusti na cedilu in pri tem precej boleče. Petkova Mlada Luna na vašem področju financ, 17. Avgusta, vas opozarja, da ne bodite pretirano radodarni in ne posojajte denarja nikomur, ne glede, kako dobri so do vas. Namesto posojanja raje privoščite sebi kaj, morda novo torbico, par dragih kavbojk, usnjene škornje. Saj si zaslužite.

Poiščite svoj varen, miren kraj za meditacijo in sprostitev, 31. Avgusta, ko bo Polna Luna v Ribi, ki bo nekaterim prinesla na površje čustva, ob katerih si boste želeli, da bi se stvari odvrtele drugače. Morda se je odvrtelo tako, kot je vesolje želelo, da se odvrti za vas?

[social_essentials_small]