Rak

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Rak

21.6. – 22.7.

Julij

Polna luna v Kozorogu 3. Julija, v vašem nasprotnem znamenju odnosov, je poravnan z Uranom in Plutonom. Tokrat boste imeli veliko boljše možnosti za reševanje vprašanj dogajanja okoli vas, ki vključujejo druge. Ali pa boste imeli dobre možnosti, če boste tako vi kot druga oseba, poslušali z odprto glavo in poiskali kompromis. Če imate občutek, da pogovor lahko izgubi nadzor, predhodno postavite ključna pravila.

Mlada luna 19. Julija v vašem znaku označuje simbolni začetek vašega sončnega novega leta. Uporabite ga, da določite ambiciozen načrt za naslednjih 12 mesecev, s poudarkom na življenje orientirano okoli doma. Lahko se boste preselili še pred koncem leta 2012, ali podali na pot, da izveste več o svojih prednikih in  da odkrijete vaše korenine, kar je trenutno zelo priljubljena stvar.

Finance potrebujejo posebno pozornost v tem mesecu, ko Merkur obrne retrogradno v Leva 14. Julija, v vašo 2. hišo financ in samozavesti. Računi se lahko založijo, četudi uporabljate internetno bančništvo, in bi lahko našli napake in napačne dajatve na izkaznicah. Bodite posebno previdni in zaščitite vašo denarnico ali torbico, kadar ste zunaj, še posebej v množicah. Vendar pa bi vseeno lahko kaj tudi našli, kar ste izgubili v Juniju ali celo v začetku leta. (Neverjetno, kaj se lahko pojavi, ko premikate pohištvo!)

Mars, planet akcije in avanture se premakne v Tehtnico, v vašo 4. hišo, 3. Julija. Čeprav je to pozitiven vpliv za gospodinjske projekte, je morda bolje počakati in se jih lotiti šele po 10. Juliju. Pred tem bi lahko Mars, motivator, zaiskril vse od domače nesreče do neumnega družinskega nesoglasja. Bodite še posebej previdni z električno energijo, orodjem, netenjem ognja in ostrimi predmeti ko ste v kuhinji (to vključuje pasti čez psa).


[social_essentials_small]