Rak

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Rak

21.6. – 22.7.

Oktober

Najpomembnejša stvar, ki jo morate v Oktobru vedeti je ta, da se Saturn, planet odgovornosti in organizacije časa, premakne v Škorpijona, v vašo 5. hišo romantike, samo-izpopolnitve in ustvarjalnosti. Vse do Septembra 2015 bo igral pomembno vlogo v vašem življenju in v življenju vaših ljubljenih, še posebej Škorpijonov, ki jih poznate ali ste celo v tesnih odnosih z njimi.

V tem času naslednji mesec boste nekateri od vas potovali z družino ali pa službeno. V naslednjih nekaj letih, vam bo Saturn pomagal razjasniti nekatere odnose in boste bolj vključeni v življenja svojih otrok, ne glede na njihova leta ali kako neodvisni so od vas. Polna Luna, 29. Oktobra, v Biku, v vaši 11. hiši, lahko prinese kontakt nekoga iz vaše preteklosti. Če ste bili z njo ali njim v preteklosti v romantičnem razmerju, se spomnite zakaj niste več. Spomnite se fantje in dekleta, preteklost je zgodovina, prihodnost pa skrivnost.

V službi se bodo stvari pobrale, ko se bo Mars, planet energije in življenjske moči, premaknil v Strelca, v vašo 6. hišo trdega dela, uslužnosti drugim, zdravja in blaginje. Če ste bili v telovadnici zadnje čase površni, se to ne bo več dolgo dogajalo, saj boste občutili pritisk od sebe ali drugih, da se odlepite od nezdrave hrane in sladkarij in se boste pridno prijeli uteži.

Vse skozi November, bo Mars na področju trdega dela, za vas prinesel vznemirljive priložnosti. Vsekakor pa premislite, preden skočite in ne vzemite več zadolžitev kot jih realno lahko izpolnite. Življenje bo v Oktobru bolj lahkotno, vendar pa morate poslušati svoj šesti čut cel mesec. Saturn je vodič, ki vam bo povedal kdaj se morate umakniti in kdaj lahko greste naprej.

Nekdo se bo izkazal kot vaš podpornik, ki ima v mislih vašo dobrobit. To je lahko res lahko pa tudi ne. Bodite pozorni če vas nekdo (še posebej Bik ali Devica) stisne premočno, vam govori kar želite slišati ali pa daje obljube ali zagotovila. Če vse kar slišite zveni predobro, da bi bilo res, potem zagotovo je tako.

[social_essentials_small]