Rak

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Rak

21.6. – 22.7.

September

Imeli ste super maraton z Venero, sedaj pa je čas da jo pošljete naprej v pohlepne roke Levov, kjer vas bo spodbujala, da zapravljate denar, ki ga nimate in pa poskušate ostati v koraku s premožnejšimi. Izognite se padcu v past in reči ‘ja’ vsakič ko vam je ponujen dražji izhod. Z Marsom v Škorpijonu, na področju vaših moških, boste imeli zmenke že planirane. Bodite previdni, da ne dovolite, da vam je na poti k dobremu prijateljstvu vaš ponos, ali pa v primeru dela na partnerskem odnosu prav tako, ponos malce izklopite, v petek še posebej, saj se boste tako izognili nepotrebnim konfliktom.

Sosedje, sorodniki in hiter dnevni tempo življenja so vse pomembne teme od sredine meseca Septembra naprej, pod budnim očesom Mlade Lune, Sonca in Merkurja, v vaši tretji hiši. Mogoče spontan kratek izlet nekam na toplo pod sončne žarke po malce svežega tena. Lahko pa tudi izkoristite kak seminar umetnosti ali računalništva, če ste pri volji za poslušanje. Seveda pa se omejite pri dolgih telefonskih pogovorih, emailih in predolgih službenih razpredanjih, ki ne vodijo absolutno nikamor. So čisto preveč izčrpajoči za vas, poleg tega imate dovolj drugih zabavnih stvari pred seboj.

Finančne zadeve in skrbi so na obzorju zahvaljujoč Veneri in Levu na vašem področju samozavesti in samopodobe. To ne pomeni, da boste prikrajšani na finančnem področju ali kaj podobnega. Ste preveč varčni in pametni, da bi morali znižati svoj življenjski status. Zelo verjetno pa boste imeli ta teden težave z novim partnerskim ali prijateljskim odnosom. Sredi meseca vam bo Mlada Luna pomagala razumeti zakaj imate tak občutek in kaj morate narediti glede tega. Nikakor pa ne poskušajte prestavljati ali pozabiti na situacijo. Popravite kar je pokvarjenega dokler lahko. Merkur, komunikator na vašem področju doma, vam bo pomagal ravnati s svojeglavimi, trdoglavimi družinskimi člani in ne redoljubnimi sostanovalci.

Razumite, da je Saturn, planet življenjskih lekcij in težkih realnih odločitev v Škorpijonu, v vaši 5. hiši romantike, ustvarjalnosti in samo-izpopolnitve, 5. Oktobra, kjer bo ostal do leta 2015. Veliko vas bo šlo skozi težke partnerske razhode, nekaj pa vas bo imelo nepozabne, neverjetne ljubezenske afere, vse dokler je Saturn v Škorpijonu. Bodite pripravljeni in se rešite vsega in vseh, ki so škodljivi za vaše življenje v tem obdobju.

[social_essentials_small]