Rak

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Rak


21.6. – 22.7.

November

Polne Lune, ne glede na to kje v vaši karti se nahajajo, vedno imajo vpliv na vaš znak. Luna vam vlada in za mnoge od vas je Polna Luna na vašem področju  prijateljstva, upanja in želja, 28. Oktobra, pomenila razblinjenje upanja, ki ste ga imeli nekaj časa v poznem Oktobru, ali pa vas je nekdo zelo razočaral. Kar vas ne ubije vas le naredi močnejše fantje in dekleta. Retrogradni Merkur v Škorpijonu od polovice proti koncu Novembra, za vas pomeni, da se bo na vašo pot postavilo še kar nekaj ovir. Saturn, planet osredotočanja in discipline preživlja svoj prvi polni mesec v Škorpijonu, v vaši 5. hiši romantike, samo-izpopolnjevanja in ustvarjalnosti. Leto 2012 se bo končalo odlično, če boste svoje karte igrali pravilno.

Ko so časi težki, se težko dejansko premakne. In tako se boste mnogi od vas ta mesec počutili, z retrogradnim Merkurjem v vaši 6. hiši trdega dela in predanosti drugim, od 6. do 14. Novembra. Dvakrat preverite vso elektronsko pošto, preden pritisnete gumb za pošiljanje in če naredite napako, prevzemite odgovornost zanjo. Obljube so zato da jih prelomimo, tako pravijo in to je definitivno nekaj kar boste naredili, pa naj bo to namerno ali ne ta teden in vse skozi mesec. Seveda pa če na cedilu pustite Škorpijona, bodite prepričani, da boste o tem slišali in utrpeli posledice kasneje.

Torkova Mlada Luna v Škorpijonu, 13. Novembra, se pridruži močnemu Saturnu in Soncu v vaši 5. hiši romantike, sreče in ustvarjalnosti. Če ste v majavem partnerskem odnosu, vam ta Mlada Luna lahko da majhno upanje, da se bodo stvari uredile, ali pa moč, da se odlepite od partnerja ali prijatelja in najdete novega partnerja ali prijatelja, ki je veliko bolj podoben vam in vašemu življenjskemu stilu. Retrogradni Merkur, komunikator, sredi meseca nadaljuje pot po istih tirnicah vaše karte, zato je to res pot na kateri bo vse kar rečete slišano in zabeleženo in na koncu morda celo secirano in skritizirano.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij