Ribi

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Ribi


19.2. – 30.3.

Avgust

2 Polni Luni ta mesec, 1. Avgusta v Vodnarju, vaši 12. hiši samo-obnove in pretekle karme in druga 31. Avgusta, v vašem znaku, osredotočata svojo energijo na vas. Na vas in cenjenem miru in umirjenosti ob vikendih in večerih. Prižiganje sveče na obeh koncih in biti zombi v delovnem tednu, ne bo dovolj fantje in dekleta. Ni važno, kako zabavno in prijetno je zunaj.

Planirajte ostati notri bolj kot da greste ven. Preberite dobro knjigo, preglejte vse filme in nadaljevanke, ki ste jih nameravali pregledati. Preživljanje časa s svojimi otroci in hišnimi ljubljenčki je prav tako velika razbremenitev stresa (zlasti hišni ljubljenčki!). Lahko bi se namreč zgodilo, da pride do težavnih situacij z otroci ta mesec, vključno z trmo in uporništvom. Če imate najstnike, pričakujte močan upor za neodvisnost, ki bo zbodel in zabolel veliko občutljivih čustev ‘Ribic’ in preizkusil vaše meje. Prav tako ne verjemite ravno vsega, kar vam povedo vaši otroci.

Sami raziščite dejstva, in se res potrudite spoznati prijatelje svojih otrok in njihove starše ter celo prijatelje staršev. K sreči za vas, bo vaš partner na isti valovni dolžini glede otrok, ko Sonce vstopi v Devico 22. Avgusta. Konec Septembra se bo odvijal veliko bolj v vaši hitrosti, s Soncem v Devici, skupaj z vašo prihajajočo ‘čisto hišo’ Polne Lune 31. Avgusta.

Poslovno so stvari v Avgustu optimistične, še posebej, ko se Merkur obrne direktno, 8. Avgusta. Kasneje, Mlada Luna v Levu, 17. Avgusta, v 6. hiši ponuja dodatno spodbudo za visoko produktivnost in bi vam lahko celo prislužila majhen bonus ali povišnico. Če iščete zaposlitev, bi vam Mlada Luna zelo dobro pomaga najti novo delovno mesto, nekaj popolnoma nepričakovanega in zabavnega.

Čeprav ne na takšni ravni kot prejšnji mesec, vendar še vedno, bodo denarne zadeve občasno še izziv, s precejšnjimi preizkušnjami sredi meseca, ko bo več planetov udarilo skupaj. Še naprej spremljajte vaše finančno stanje in omejujte porabo, medtem ko iščete brezplačne aktivnosti za svoje otroke ob deževnih koncih tedna ali hladnejšem vremenu. Obstaja možnost, da boste zaslužili nekaj dodatnega denarja v zadnjih 2 tednih Avgusta.

[social_essentials_small]