Ribi

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Ribi


19.2. – 30.3.

Julij

Vesolje vam ponuja popolno stresno razbremenitev ta mesec: DOM! Izkoristite ugodne planetarne poravnave, ki vključujejo Venero in Jupiter v Dvojčku in vašo 4. hišo, za sprostitev in počitek ob koncu dneva v udobju lastnega doma. Če se počutite ambiciozno in rahlo nemirno, uporabite svojo ustvarjalnost in uredite sobo z omejenimi sredstvi. Če želite zabavati prijatelje je 7. Julij odlična izbira.

Obe polna luna v Kozorogu 3. Julija in mlada luna v raku 19. Julija, bosta sprožili težave v odnosu. Kot rezultat tega se lahko tudi konča prijateljstvo ali partnerska zveza. Težava na tapeti bo po vsej verjetnosti denar oz. vrednost ali navade zapravljanja denarja, vas ali vašega partnerja, ali prijatelja ali ljubimca.  Medtem ko mlada luna povzroči težave, so samske ribe v dobrem astrološkem položaju, da spoznajo nekoga posebnega. Raki in Škorpijoni so oboji popolni kandidati za vas. Kakorkoli, če že spoznate koga, se morda ne bo izšlo kakor ste upali na začetku. Retrogradni Merkur vedno povzroča težave.

Ostanite mirni, če se vi, prijatelj, družinski član ali vaš partner ne strinjate o nakupu ali kako najbolje uskladiti proračun. Uporabite Mars, ki je motivator, v vaši 8. hiši skupnih sredstev, za ves mesec, da pametno vložite in se prepričajte, da je ves skupni denar v redu. Uporabite Mars za  spremembe slabih navad in izločite vsa prekomerna zapravljanja za nekaj, kar ni dobra investicija.

Vaša služba bo glavno področje vašega življenja, na katero bo vplival retrogradni Merkur. Ko se obrne retrogradno 14. julija, v tranzit Leva, v vaši 6. hiši, lahko Merkur sproži vse vrste zmed s projekti in navodili, nesporazumi s sodelavci in zgrešenimi podrobnostmi. Dvakrat preverite vse svoje delo, tudi če menite, da je popoln in brez napak. NI. Prav tako bodite pripravljeni na neodločnost pri  nekaterih stvareh in zamudah pri drugih stvareh.

[social_essentials_small]