Ribi

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Ribi


19.2. – 30.3.

Oktober

Ljubezen, romantika in skupnost, so vse v vaši predvideni prihodnosti ta mesec, z Venero, boginjo ljubezni in romance, v znaku Device, na področju partnerskih odnosov. Dajte ljubljenim dodaten čas in pozornost in planirajte večer ali dva z vašim partnerjem v začetku tega meseca. Prijateljstvo se lahko kar naenkrat poglobi in preide na romantično plat. Škorpijoni in Device so oboji primerni znaki za zaljubiti se.

Finance so v porastu v tem mesecu, z Mlado Luno v Tehtnici, 15. Oktobra,  v vaši 8. hiši. Teden pred ali po Mladi Luni, lahko slišite dobro novico, glede denarja in denarnih skrbi, na katero že dolgo čakate. Najverjetneje povišica ali dodaten denar za vas ali vašega partnerja. Lahko tudi vaš sostanovalec ali brat ali sestra dobijo kak finančni priliv, od katerega bi imeli korist tudi vi, morda kot povabilo nekam, ali morda darilo.

Počitnice ali le oddih za vikend, bi lahko s spremembo okolja koristil in osvežil vašo dušo. To je dober način, da izkoristite pozitivne planetarne poravnave v Škorpijonu, v vaši 9. hiši. Pazite pa, da se izognete kakršnem koli potovanju v zadnjem tednu Oktobra. Ko se Saturn premakne v Škorpijona, 5. Oktobra, vas lahko prevzame umetniški navdih ali pa se morda tudi vrnete v šolo.

Življenje se malce umiri ta mesec. Saturn v Škorpijonu vse do Septembra 2015, bo super vodič duhovno in pa intelektualno skozi prihajajoča leta. Škorpijoni so za vas super znamenja s katerimi se obkrožate. Za vas in za vse s katerimi se obkrožate so na voljo super priložnosti. Izkoristite jih kar se da bolje, ne glede na to kako neverjetno zvenijo. Zapomnite si, da imate z Jupitrom, amuletom za srečo, na vašem področju družine in domačega življenja, veliko sreče z družino in prijatelji (ki so vam kot družina) vse skozi preostanek leta 2012 in še naprej.

[social_essentials_small]