Ribi

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Ribi


19.2. – 30.3.

September

V mesecu Septembru boste med najpopularnejšimi sodelavci, z Venero, planetom užitkov, ki prehaja v vašo 6. hišo dela in fizičnega gibanja. S prinašanjem sladkih dobrot na delavno mesto lahko okupirate tudi tiste vaše najbolj zadrte nasprotnike, prav tako svojo energijo, od katere prekipevate in odvečni sladkor v sistemu lahko pokurite med tečaji mamba, kickboksa, aerobike ali fitnesa. Če vam je ponujen kakršen koli seminar ali tečaj, v kakršni koli obliki, zgrabite priložnost!

Ta teden je se vse vrti okoli vašega partnerskega odnosa, vse dobro, slabo in grdo. Mlada Luna, zgodaj v soboto 15. Septembra, se poveže s klepetavim Merkurjem in Soncem v vašem nasprotujočem se znaku Device. Deležni boste precej socialnih vabil, lahko se znajdete v položaju, ko boste morali biti na treh koncih na enkrat v soboto zvečer. Vse v sklopu Septembra, ki je eden najboljših mesecev letos, za zaljubljanje, prav tako pa eden tistih mesecev, ko večina vas želi svoj partnerski odnos prenesti na naslednji nivo. In če to pomeni pripraviti svoje gnezdece za skupno vselitev, ali pa skupna selitev v novo stanovanje, kakorkoli, želite si ustvariti svoje gnezdece.

Biti v harmoniji z drugimi, je nekaj po čemer ve ustvarjalne Ribice hrepenite. Prijateljev ne spoznavate zlahka, saj vaša nihanja v občutkih in vaš občutljiv temperament pogosto preplašijo potencialne prijatelje/ljubimce. Sredi meseca, z Mlado Luno na področju partnerskih odnosov, predstavijo mnogim od vas potencialnega partnerja v tem tednu ali v naslednjem mesecu.

Ne glede na to ali je prijateljska ali romantična povezava, se izognite pogovorom o osebnih temah, vse dokler zares spoznate osebo in ji zaupate. Nikogar ne zanimajo vaše težave z davki, financami ali bankrotom…še posebej ko so odprti za preprost pogovor in spoznavanje na zelo nevtralnem nivoju. Bodimo iskreni, ljubimci se najprej povežejo na bazi fizične privlačnosti. Slišati zaobljube in izzive, ki sledijo pač ni sexy.

[social_essentials_small]