Ribi

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Ribi


19.2. – 30.3.

November

Pozno Oktobra (28.), vam Polna Luna pomaga doseči sporazum (morda zelo neljubega) z bratom ali sestro, tako da družinska kosila dobijo malce manj dramatičen priokus. Dolgotrajen prepir, ki je malce smešen, je končno zrel za zaključek ta mesec, tako boste lahko končno znova zadihali, čeprav je zaključek že dolgo na vidiku. Pomembno je, da prepir zaključite zgodaj v mesecu, saj se Merkur premakne v retrogradni položaj 6. Novembra v Strelca, na vašem področju skupnih ciljev in nato v Škorpijona, vaše duhovno področje. S tako močnim vplivom energije zraka in ognja, se boste nekateri znašli pri delu, ki ga zares niste želeli opraviti. Postavite se zase in uporabite Saturnovo moč, planet osredotočanja in discipline, na vašem področju visoke izobrazbe in najdite odgovore na vsa vprašanja, ki vas pestijo.

Venera, planet ljubezni in denarja na področju vaših skupnih financ, vse skozi 20. November, lahko s seboj prinese majčken finančni priliv, vendar pa prav tako nepredviden strošek. Denar pride in gre, zgodba vašega življenja! Eden od vaših premožnejših prijateljev vas bo najverjetneje povabil na malce dražje druženje, čeprav imate vi precej zamisli o cenejših in bolj razvedrilnih lokacijah. Ne bodite sramežljivi in predlagajte kaj kar je bolj po vaši meri, ali pa preprosto ne pojdite, če vam to ne odgovarja. Za mnoge od vas bodo v tem tednu karierne poti malce stagnirale, saj bo retrogradni Merkur marširal skozi vaše področje ambicij okoli  14. Novembra. Za premike na poslovnem področju raje počakajte do Decembra.

Merkur, planet komunikacij, se pomakne nazaj po zodiaku in pristane na področju vaših daljših potovanj in višje izobrazbe. To ni čas za planiranje in plačilo za potovanja čez lužo z vašo najboljšo prijateljico, ali pa za vpis na predavanja, na katera nikoli ne boste šli. Mlada Luna na istem področju vaše karte, 13. Novembra, vam nakazuje da je sedaj čas, da raziščete možnosti za potovanja ali križarjenja, ali pa predavanja preko interneta, vendar pa da ne naredite večjih premikov do naslednjega meseca. V naslednjih 6. tednih vam bo motivator Mars, na vašem področju želja in upanja, pomagal da leto 2012 zaključite na visokem nivoju. Seveda pa kakorkoli že, počakajte na naslednji mesec, preden naredite večje premike.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij