Škorpijon

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Škorpijon


24.10. – 22.11.

Avgust

Družinsko življenje je v najboljši luči pod vplivom Polne Lune, 1. Avgusta in morda boste letos celo uživali pri preživljanju počitniških dni doma. Tako boste bili lahko z ljudmi, ki jih imate radi, poleg tega pa popravili tudi kakšno stvar okoli hiše in pa naredili še vse tiste stvari, za katere imate občutek, da ste v zaostanku, kadar ste konstantno na delu.

Z Lunarno energijo v Vodnarju, v vaši 4. hiši družinskega življenja, začenjate mesec s kuhanjem in zabavanjem prijateljev in družine in celo tistih dolgočasnih sosedov (ki so vas povabili k sebi že večkrat in veste, da ste zdaj na vrsti vi). Če ste kdaj koli želeli iti na kuharski tečaj, je sedaj pravi čas. Imate željo gostiti zabavo? 3. In 4. Avgust sta idealna datuma.

Partnerski odnosi so najbolj sproščeni v Avgustu, še posebej v vašem zasebnem življenju. Zopet tudi ta mesec je mogoče, da boste imeli izzive s sodelavci. Povzdignite se nad njih in se ne ukvarjajte z njimi, z zavedanjem, da imate dovolj podpore za seboj. Kasneje v mesecu, na Polno Luno, 31. Avgusta v Ribi, v vaši 5. hiši, vas bodo imeli vaši otroci in vaše lastne aktivnosti v pripravljenosti in polnem teku vse skozi zgodnji September. Planirajte v naprej in planirajte vse do konca 2012, medtem ko opravljate vse obveznosti. Ostanite v urniku, ki ste si ga zadali in si ne dovolite, da se ujamete v malenkosti.

Sedaj je čas, da razčistite kakršne koli nevšečnosti, povezane s kariero. S kraljem komunikacije, Merkurjem v Levu, ki obrača direktno 8. Avgusta, v vaši 10. hiši kariere in ambicij, skupaj z Mlado Luno, 17. Avgusta in pa Soncem na enakem delu vaše karte, imate idealno pozicijo za velik uspeh fantje in dekleta. Mogoče je napredovanje, prav tako ponudba za delo in z malo sreče, bi lahko kmalu videli večje plačilo, ali kak drugačen bonus. Imeli boste mnogo priložnosti za interakcijo s sodelavci, tako na delavnem mestu kot zunaj delavnega časa. Negujte te povezave, saj s časom lahko postanejo neprecenljive.

[social_essentials_small]