Škorpijon

» Posted by on Jul 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Julij | Komentarji so izklopljeni za Škorpijon


24.10. – 22.11.

Julij

Venera in Jupiter v Dvojčku ves mesec, in vaša 8. hiša, zopet ta mesec dodajata srečo z denarnimi zadevami. Kupite srečko, ste v srečnem obdobju. 21. Julij je še posebej srečen dan, tako da poskusite priložnost na loteriji ta teden.

Sreča pa ni povezana le z loterijo. V vaši 8. hiši skupnih projektov, bi lahko dobili nepričakovano pohvalo s strani trdega dela in prizadevanja nekoga drugega. Medtem ko sicer ne marate delati v skupinah,  je ta mesec to zelo dobra ideja, z večino planetov v znamenju zraka, občutek deljenja in razdeljevanja dela, v nasprotju z narediti vse sam.

Motivator Mars v Tehtnici, v vaši 12. Hiši, bo 3. Julija sprožil optimistične in spodbudne pogovore z ljudmi, tako kot polna luna na isti dan. Novice okoli 11. Julija prinesejo optimizem, vendar sta 17. In 18. Julij bolj nagnjena k konfliktom. Večina konfliktov se bo dogajala za kulisami, po tihem, stran od drugih. Kljub temu boste morali uporabiti močno samokontrolo. Razmišljajte umirjene misli in govorite malo, ne glede na to kako utrujeni ste ali kako zelo želite eksplodirati nad nekom. Možnosti so take, da glede na retrogradni položaj Merkurja, karkoli bi želeli povedati, lahko pride ven vse narobe.

Odločitve povezane s kariero bodo najverjetneje prišle z zamudo ali pa se situacija celo obrne, ko se pojavi retrogradni Merkur v Levu, v vaši 10. hiši 14. Julija. Vpliva lahko tudi na projekte, saj boste pogrešali potrebne informacije. Potrpežljivost je vaš najboljši zaveznik v tem mesecu do 8. Avgusta in z večino planetov v znamenju zraka, bodo drugi precej pritiskali na vaše gumbke, predvsem Dvojčki in Tehtnice.

Potovanje je še vedno nepriporočljivo, še posebej v prvih 3 tednih v mesecu. Večina tega je posledica polne lune v Kozorogu 3. Julija, ki bo znova aktivirala težavno planetarno postavitev prejšnjega meseca. Izogibajte se spornih tem na delovnem mestu, in predvsem, ne opravljajte skupaj z drugimi opravljivkami na delovnem mestu. Zdaj ni čas, da izzivate sodelavce ali nadzornika. Ostanite v vašem prostoru in bodite tiho!

[social_essentials_small]