Škorpijon

» Posted by on Okt 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, Oktober | Komentarji so izklopljeni za Škorpijon


24.10. – 22.11.

Oktober

Pripravite se, da boste vložili več energije v služenje več denarja in povezovanje z več ljudmi, ko Saturn, planet osredotočenja in discipline preide v vaš znak, 5. Oktobra. Prav tako imejte v mislih, da ta planet časa in potrpežljivosti, ostane v vašem znaku vse do Septembra 2015.

S Saturnom v vašem znaku v naslednjih dveh letih in pol, je čas da pogledate nazaj, kaj ste dosegli, kot prvi korak proti pripravam za prihodnost. Tudi obžalovanja so del tega procesa, vendar pa si ne smete dovoliti da se utapljate v njih, raje se učite od njih. Prav tako si kot prioriteto postavite spanje, dokler je Saturn tu in pa vedite kdaj morate utihniti in kdaj se umakniti od drugih glede vseh stvari! Ne pretiravajte in pričakujte od sebe preveč. Dopolnjujete 30 let, medtem ko je Saturn v vašem znaku? Ta pojav se imenuje Saturnov povratek. Vitalen čas za dopolnitev 30 let in premik naprej z vašim življenjem. Čas za spomine in manjše spremembe v življenju in dogodkih.

Saturn v Škorpijonu je nepotrpežljiv. Od sebe in od drugih zahtevate ogromno. Lahko ste tako zelo napeti, da je lahko preveč obremenjujoče za tiste, ki niso tako zelo direktni kot ste vi. Polni volje in energije, ste tako zelo odločni, da boste dosegli svoje cilje, zato je za vas težko ostati miren. Niste ljudje, ki bi se ustavili in povonjali vrtnice.  Svoje cilje raje kot skozi začrtano smer, dosegate natančno in preračunljivo. Saturn v Škorpijonu je lahko skrivnosten. Če ste prizadeti, ste neodpustljivi. Ne marate da se z vami ravna nepošteno. Lahko ste zamerljivi, ljubosumni ali pa posesivni. Ste iznajdljivi in radi pridete na čisto s kakršnokoli ponudbo.

Škorpijoni se pod vplivom Saturna bojite čustvenih zavrnitev in biti nezadostni. Ta strah povzroči v vas pretirano podrejanje in ustrežljivost na drugih področjih. Ta strah je lahko tudi zelo samo-izpopolnjujoč. Bojite se da bi vas izkoriščali. Če se poglobite in najdete prave motive tega strahu, lahko premagate te strahove in prekinete cikel skozi zdravljenje. Svoje motivacije globoko skrivate. Lahko so vir vse od psiholoških, emocionalnih ali celo fizičnih vzrokov. Z odkrivanjem vaših motivov, lahko nadvladate svoje strahove in težave.

Pogosto iščete moč skozi prikrita sredstva. Lahko se poglabljate v okultno. V vsakem primeru zelo občutljivo in previdno delate na tem da dosežete stopnjo samo-obvladovanja. Strastno in napeto, se lahko znajdete globoko v zanikanju. S težavo se prebijate skozi svoje težave vendar pa vam to pomaga predelovati čustvene težave. Vpliv Saturna za vas ni lahek, vendar pa je poučen.

[social_essentials_small]