Škorpijon

» Posted by on Sep 21, 2012 in Horoskop, Horoskop 2012, September | Komentarji so izklopljeni za Škorpijon


24.10. – 22.11.

September

Planet Mars, poln energije, v vašem znaku, vas še vedno spodbuja, da naredite nekaj, karkoli, da v vašem življenju pride do sprememb, ki se morajo zgoditi. Enostavno vam ni več dovoljeno debatirati, preveč razmišljati ali se odločati na samem kajne? V prvem tednu Septembra vas čakajo drastične spremembe na delovnem področju, s Plutonom in Uranom, ki krožita okoli gospodovalne Lune, z začetkom v ponedeljek in s precej mehkim koncem tja do petka. Kje se trenutno nahajate na področju kariere? S toliko planetarne aktivnosti, ki osvetljuje vaše področje kariere in vas sili v hitre odločitve (katerih niste ravno ljubitelj).

Venera nastani svojo lepotno preobrazbo na vašem področju kariere, kar pomeni da boste mnogi svoje oči spočili na sodelavcih, kar vam lahko pošteno zmede odnose na delovnem mestu…bodite previdni fantje in dekleta! Mešanje posla in užitka je vedno slaba ideja. In skok čez plot s sodelavcem še slabša, še posebej če je ta oseba vaš šef! Sonce in Merkur preživljata čas na vašem socialnem in prijateljskem področju. Če ste s prijatelji govorili o hitrih zmenkih ali zmenkih preko spleta, je sedaj pravi čas da se prijavite.

Vaš šesti čut bo proti koncu Septembra neverjetno pravilen, zahvaljujoč Merkurjevemu prihodu v Tehtnico in vašo 12. hišo samo-obnavljanja in podzavestne briljance. To vam bo pomagalo razumeti kaj se dogaja na vašem delovnem mestu in vam ponudilo dostop do zaupnih informacij. Na drugem nivoju pa lahko ta čas uporabite za meditacijo ali tihe in umirjene aktivnosti, oboje je lahko zelo dobro sproščanje stresa. Vaše sanje so lahko zelo globoke in vam pokažejo mnogo skritih tegob, pametno jih je zapisati, zapišite pa si tudi ‘prebliske’ ki se vam porajajo sredi belega dne. Bodite izbirčni, ko planirate s prijatelji. Kdorkoli, ki ni bil pravi prijatelj v preteklih nekaj mesecih, bo to še manj ta mesec.

Z Mlado Luno, Merkurjem in Soncem koncentriranim na vašo 11. hišo prijateljstva, upanja in želja, sredi meseca, vam predstavlja popoln čas da pokličete naokoli in prosite za uslugo in si priskrbite novo delo (ali vsaj razgovor) in popolnoma uživate v sebi. Pa kaj potem če popijete malce preveč? Ali plešete na mizah in imate popisan zid na facebook-u naslednji dan? Sedaj je pravi čas da se sprostite in malce uživate Škorpijoni. Ko se Saturn končno ustali v vašem znaku 5. Oktobra, se boste morali umiriti, zresniti in se obnašati veliko bolj odgovorno. Torej izživite se sedaj!

[social_essentials_small]