Škorpijon

» Posted by on Nov 5, 2012 in Horoskop | Komentarji so izklopljeni za Škorpijon


24.10. – 22.11.

November

November je mesec škorpijona. So vodna znamenja in so večino časa precej napeti in trmasti. Saturn, planet discipline in osredotočanja, se je premaknil v Škorpijona 5. Oktobra 2012, kar je ustvarilo popoln čas, da zakopljete globlje vase in ugotovite kaj za vas lahko prinese 2013 in kaj lahko ustvarite v tem letu tako zunaj kot znotraj sebe.

Ponedeljkova Polna Luna, 28. Oktobra, na vašem področju partnerskih odnosov vam sporoča, da je prišel čas da prebrskate skozi vaš seznam kontaktov in izbrišete vse tiste, ki jih že nekaj časa niste uporabili. Ta Polna Luna je bila zadnji žebelj v krsto prijateljstva, ki ga že nekaj časa poskušate obdržati, pa že nekaj časa ni več pravo prijateljstvo. Merkur na vašem področju financ, vas potiska v zaupanje v nekoga, zgodaj v Novembru. Torej poskrbite, da izberete nekoga, ki je vreden zaupanja.

In vedite, da z retrogradnim Merkurjem na področju vaših financ, ki kasneje zavije nazaj v vaš znak, vse kar lahko gre narobe, bo šlo narobe.

Merkur, planet besed in jasnega razmišljanja, se obrne retrogradno še zadnjič v letu 2012. Na vašem področju financ vse skozi 14. November, bodite prepričani, da bo zagnal hudiča na kreditnih karticah in v bančnem sistemu. Sredi meseca zavije nazaj po zodiaku, v vaš znak, kjer se zadrži do konca Novembra. Postrojite račke v vrsto! Sedaj! Izognite se večjim zapravljanjem, vlogam za kredite ali podpisom pogodb. Osebni načrti se ne bodo izšli kot vi želite. Tukaj je lekcija potrpežljivost. Na srečo za vas pa je Saturn, mojster časa v vašem znaku, tukaj ravno zato, da vas to nauči.

Merkur, planet jasnega razmišljanja in komunikacije, se obrne retrogradno v vaš znak od 14. Novembra dalje. Pridruži se mu Mlada Luna, 13. Novembra. Seveda pa bo vpliv Sonca zasenčil popoln Sončni Mrk. Če je vaš rojstni dan na 12. do 14. Novembra, je to zelo pomemben Mrk za vas. Zaželite si nekaj! Retrogradni Merkur v vašem znaku pa pomeni, da je čas, da greste nazaj po lestvici in razrešite vse tiste stvari, za katere ste mislili, da ste že uredili v mesecu Oktobru. V naslednjih nekaj tednih pa bodite pozorni na ljudi, ki se vam zahrbtno smejijo.

[social_essentials_small]

ARHIV:

Oktober

September

Avgust

Julij