Strelec

» Posted by on Avg 21, 2012 in Avgust, Horoskop, Horoskop 2012 | Komentarji so izklopljeni za Strelec


23.11. – 21.12.

Avgust

Življenje bo za veliko večino vas zelo divje ta mesec. Ravno tako kot vam je všeč ognjenim znamenjem! Bili boste v konstantnem gibanju in na telefonu v naslednjih dveh tednih, ki sledijo Polni Luni, 1. Avgusta, v Vodnarju, v vaši 3. hiši komunikacije in krajših potovanj. Z več ljudmi ko komunicirate, boljše je, saj lahko naletite na koga, ki bo vaš ‘srečni amulet’.

Z velikim veseljem boste preživeli več časa doma, ko ta mesec pride druga Polna Luna, 31. Avgusta, v Ribi, v vaši 4. hiši. V tem obdobju lahko prav tako izkoristite čas za domača popravila in popravila okoli hiše, ki ste jih nameravali narediti ta mesec, pa jih še niste, zato se bodo morda prelila tudi v September. Če vas zamika, da bi gostovali zabavo, je prvi teden Septembra najboljši čas za to.

Uporabite dan po tem ko Sonce preide v Devico, v vašo 10. hišo, 22. Avgusta za zemeljska dela in trdo delo za karierne dosežke, ki prihajajo proti vam v Septembru, s Soncem na vašem področju kariere in socialnega statusa, prav tako se tu nahaja še Merkur, ki je planer in komunikator.

Torej najboljša stvar, ki jo lahko naredite ta mesec je, da se pripravite na super September, vsaj poslovno gledano. Ne poganjajte se v višave ta mesec, September je mesec v katerem boste zasijali na poslovnem področju. Proti koncu meseca boste nekateri dobili priložnost, ki je ne smete zamuditi, in sicer pogovor z neko zelo pomembno osebo za vas, oseba, ki vam je na nek način mentor. Samo poslušajte, ne prekinjajte in si vzemite vse nasvete k srcu. Veliko vas je, ki imate sindrom pomanjkanja pozornosti. Upočasnite in zmanjšajte svojo vlogo pri tem, ko vam želi kdo pomagati-dovolite mu.

[social_essentials_small]